Αναδειξη νικητων για το Imagine Cup

Η Microsoft Ελλάς πραγματοποίησε τους ελληνικούς τελικούς του 12ουΠαγκόσμιου Φοιτητικού Διαγωνισμού Imagine Cup την Παρασκευή 25 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία της στο Μαρούσι και νικήτριες ομάδες ανά κατηγορία αναδείχθηκαν οι The Eye of Med,  ANEMoS MIS Group και Genesis.

Οι τρεις νικήτριες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν με τις καλύτερες ομάδες  από όλο τον κόσμο στις αντίστοιχες κατηγορίες και εφόσον προκριθούν, θα επιλεχθούν να συμμετάσχουν στους Παγκόσμιους Τελικούς οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από 29 Ιουλίου ως 1 Αυγούστου 2014, στα κεντρικά γραφεία της Microsoft, στο Σιάτλ των ΗΠΑ.

Ο διαγωνισμός Imagine Cup ξεκίνησε από τη Microsoft το 2003 με στόχο να ενθαρρύνει τους νέους να αναπτύξουν καινοτόμες εφαρμογές, διεκδικώντας παράλληλα διεθνή αναγνώριση. Σημαντικό και αυτή την χρονιά είναι ότι το χρηματικό ποσό το οποίο θα διεκδικήσουν οι μεγάλοι νικητές των παγκόσμιων τελικών, το οποίο υπερβαίνει το ποσό των $200.000. Το Imagine Cup έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση στους νέους όλου του κόσμου, καθώς πάνω από 1,65 εκατομμύρια νέοι έχουν συμμετάσχει καταθέτοντας τις προτάσεις τους.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.