Αλλαγη ηγεσιας στη Cyta Ελλαδος

Αλλαγή διευθύνοντος συμβούλου είχαμε στη Cyta Ελλάδος καθώς τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας ανέλαβε από χθες, 8/10/2014, ο Γιάννης Κουλίας, σε αντικατάσταση του Γιώργου Κουφάρη, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα.

Ο κ. Κουλίας διατηρεί παράλληλα τη θέση του διευθυντή εθνικής και διεθνούς χονδρικής αγοράς στον οργανισμό, καθώς και τις θέσεις του διευθύνοντος συμβούλου στις θυγατρικές εταιρείες Cyta UK και Cytaglobal Hellas. Πρόκειται για στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και έχει εργαστεί από διάφορες θέσεις ευθύνης εμπορικού και τεχνικού τομέα για περίοδο πέραν των 30 ετών στη Cyta. 

Ο κ. Κουλίας είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος-Ηλεκτρονικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στους κλάδους Microwave Engineering και Microwaves & Modern Optics του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Κατέχει τους επαγγελματικούς τίτλους Chartered Electrical Engineer (Institution of Electrical Engineers) και Chartered Engineer (Engineering Council) του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ είναι ενεργό μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου.