13.2 C
Athens
15/04/2021
Biztech

AirEngine Wi-Fi 6 της Huawei: Νέα εποχή πλήρους ασύρματου Campus

Τα προϊόντα της σειράς AirEngine Wi-Fi 6, µε την ενσωµάτωση των καινοτόµων 5G και ΑΙ τεχνολογιών της Huawei, είναι ιδανικά για τον ψηφιακό µετασχηµατισµό των επιχειρήσεων µε πλήρως συνδεδεµένα, ασύρµατα Campus δίκτυα γραφείου και χώρων παραγωγής, παρέχοντας παράλληλα πρωτοφανή επίπεδα υπηρεσιών και εµπειρία εξυπηρέτησης.

Η ναυαρχίδα AirEngine 8760 AP παρέχει ρυθµό δεδοµένων air-interface έως 10,75 Gbps, διπλάσιο του µέσου όρου της βιοµηχανίας, ορίζοντας ένα νέο σηµείο αναφοράς για τα προϊόντα Wi-Fi 6.

Η Huawei διαθέτει τρεις σειρές προϊόντων: τις AirEngine 8700, AirEngine 6700 και AirEngine 5700, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσµα εσωτερικών και εξωτερικών εφαρµογών κάλυψης. Συνδυάζοντας τις καινοτοµίες του AirEngine Wi-Fi 6 µε συγκεκριµένα σενάρια πελατών, η Ηuawei προσφέρει γρήγορες ταχύτητες σε κινητά γραφεία (> 10 Gbps), άνετες κινητές λειτουργίες χωρίς απώλειες πακέτου και πρόσβαση δικτύου 100 Mbps οποιαδήποτε στιγµή, οπουδήποτε:

Σε σενάρια επιχειρήσεων, το Huawei AirEngine επιταχύνει τα έξυπνα γραφεία. Οι εργαζόµενοι πέρα από την παραδοσιακή επικοινωνία µέσω φωνής και κειµένου σε καθορισµένους χώρους εργασίας περνούν σε πιο αποτελεσµατική συνεργασία µέσω βίντεο HD και αλληλεπιδραστικές εφαρµογές σε οποιαδήποτε τοποθεσία

Σε σενάρια εκπαίδευσης, το Huawei AirEngine προωθεί την ταχεία διάδοση της άµεσης διδασκαλίας µε τη βοήθεια AR/VR. Ο παραδοσιακός τρόπος εκµάθησης αντικαθίσταται από την άµεση και διαδραστική εκµάθηση. Αυτή η αλλαγή καθιστά την εκµάθηση πιο ελκυστική και προσφέρει ποιοτικούς πόρους εκπαίδευσης ακόµα και σε σπουδαστές που ζουν στις πιο αποµακρυσµένες περιοχές, προωθώντας την ισότητα στην εκπαίδευση.

Σε σενάρια κατασκευής και εφοδιαστικής αλυσίδας, µε το Huawei AirEngine τα µη επανδρωµένα εργοστάσια και κέντρα διανοµής αποτελούν πραγµατικότητα. Τα ευφυή ροµπότ µπορούν να χειριστούν επαναλαµβανόµενες, µηχανικές και επικίνδυνες εργασίες, οδηγώντας τα εργοστάσια στην αυτοµατοποιηµένη παραγωγή.

Σε σενάρια δηµοσίων υπηρεσιών, το Huawei AirEngine µετασχηµατίζει την ποιότητα των υπηρεσιών και προωθεί την παροχή εξατοµικευµένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών ανά πάσα στιγµή και οπουδήποτε, ενισχύοντας µε αυτό τον τρόπο την ικανοποίηση των πελατών.

Καθώς οδηγούµαστε σταδιακά στην εποχή του πλήρους ασύρµατου Campus, τα δίκτυα Wi-Fi 6 θα πρέπει να συνδυάζουν τρία ξεχωριστά χαρακτηριστικά: αστραπιαία ταχύτητα, always-on mobility και ταχύτητα 100 Mbps οπουδήποτε.

Αστραπιαία Ταχύτητα: Το Huawei AirEngine Wi-Fi 6 προσφέρει το µοναδικό AP µε 16 spatial streams, που επιτυγχάνει ρυθµό δεδοµένων διασύνδεσης / air-interface έως 10,75 Gbps, υψηλότερο από την τιµή του ενσύρµατου δικτύου στο επίπεδο πρόσβασης στο δίκτυο Campus.

Always-on mobility: Σε σύγκριση µε άλλα προϊόντα Wi-Fi 6 της βιοµηχανίας, το Huawei AirEngine Wi-Fi 6 διπλασιάζει την ισχύ του σήµατος, προσφέρει 20% µεγαλύτερη απόσταση κάλυψης και εξασφαλίζει µηδενική υποβάθµιση σήµατος στην άκρη, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις ποιότητας δικτύου των επιχειρήσεων. Επιπλέον, η µοναδική τεχνολογία περιαγωγής µε µηδενικές απώλειες της Huawei διασφαλίζει τη µηδενική απώλεια πακέτων για βασικές υπηρεσίες κατά την περιαγωγή και επιτυγχάνει ρυθµό επιτυχίας περιαγωγής 100%, παρέχοντας πιο σταθερές λειτουργίες κινητής τηλεφωνίας και κινητού γραφείου.

100 Mbps @ παντού: Στη βιοµηχανία Wi-Fi, η διασφάλιση του αδιάλειπτου εύρους ζώνης και της εµπειρίας για κάθε τερµατικό σταθµό σε κλίµακα συνεχούς δικτύωσης αποτελεί µια πρόκληση. Για να ξεπεραστεί αυτή η πρόκληση, το Huawei AirEngine Wi-Fi 6 έχει ενσωµατώσει πρωτοποριακές τεχνολογίες 5G επιτυγχάνοντας τη συνεχή δικτύωση σε κλίµακα «100 Mbps @ παντού». Κατά συνέπεια, σε σενάρια τερµατικής πρόσβασης υψηλής πυκνότητας, κάθε τερµατικό µπορεί να αποκτήσει σταθερή ταχύτητα 100 Mbps οποιαδήποτε στιγµή, οπουδήποτε.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το Huawei AirEngine Wi-Fi 6 επισκεφθείτε τη σελίδα: https://e.huawei.com/gr/products/enterprise-networking/wlan/wifi-6/new-products-launch

Σχετικά άρθρα

Οι μικρές επιχειρήσεις υποεκτιμούν τις απειλές του BYOD

Channel-Manager

80% αύξηση κερδοφορίας φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη

55% πάνω οι παγκόσμιες πωλήσεις υπολογιστών το Q1 2021

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα