14.5 C
Athens
22/01/2021
Biztech

Active: Ο ιδανικός συνεργάτης και στο LF MPS

Η παγκόσμια τάση στο χώρο του business printing είναι ξεκάθαρη: Από το «box moving» σιγά σιγά περνάμε στις λύσεις διαχειριζόμενης εκτύπωσης (Managed Print Services – MPS). To business printing, βέβαια έρχεται σε διάφορες «γεύσεις» ανάλογα με τις ανάγκες και τον κλάδο της κάθε επιχείρησης. Ακόμα και για εκείνες τις επιχειρήσεις όπου το printing δεν αποτελεί απλά ένα εργαλείο, αλλά το βασικό τους «προϊόν», τα πλεονεκτήματα του MPS ισχύουν στο ακέραιο. Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι ειδικά στο χώρο του large format printing, το MPS μπορεί να αποτελέσει ζήτημα «ζωής και θανάτου». Και αυτό διότι σε περίπτωση βλάβης ή έλλειψης αναλωσίμων, ένα γραφείο μπορεί να μείνει για λίγο χωρίς εκτυπωτή A4 ή A3, μια εταιρεία γραφικών τεχνών, ένα αρχιτεκτονικό γραφείο ή ένα print shop; Ακόμα και το ελάχιστο downtime σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να σημάνει απώλεια πελατών, μείωση αξιοπιστίας και κατ’ επέκταση απώλεια εσόδων. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και τα λάθη δεν συγχωρούνται!

 

Ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσει μια επιχείρηση που το βασικό της business είναι το large format printing ότι θα παραμείνει ανταγωνιστική, κερδοφόρα, χωρίς περιττές σπατάλες, διασφαλίζοντας ότι οι εκτυπωτές θα λειτουργούν πάντα στο ακέραιο, παραδίδοντας στους πελάτες τις εκτυπώσεις τους έγκαιρα και ποιοτικά είναι ένα συμβόλαιο MPS.

 

Large format printing και MPS

«Ο ιδανικός συνεργάτης και στο LF MPS», λέει ο τίτλος του άρθρου. Η έμφαση εδώ είναι στο «και», διότι η Active Computer Systems, η εταιρεία με την μεγαλύτερη εμπειρία και τις περισσότερες εγκαταστάσεις στο χώρο της διαχειριζόμενης εκτύπωσης, σε συνεργασία με την HP, επεκτείνει τις υπηρεσίες MPS και στο large format. Η Active Computer Systems είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει και υποστηρίζει όλη τη γκάμα των εκτυπωτικών μηχανών της HP.

Η HP διαθέτει μια τεράστια γκάμα από large format συστήματα και πολυλειτουργικές εκτυπωτικές μηχανές από μέγεθος 24” (60cm) έως 60” (1,52m) με ταχύτητες παραγωγής που φτάνουν τις 1.500 A1 σελίδες την ώρα (30 D/A1 σελίδες το λεπτό).

 

Το τμήμα Large Format της Active, διαθέτει μια σειρά από πακέτα λύσεων MPS που απευθύνεται  σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων όπως τεχνικά γραφεία, κατασκευές, διαφήμιση, production printing κ.λπ. Οι πιστοποιημένοι σύμβουλοι της εταιρείας θα σας βοηθήσουν να καταγράψετε και να αναλύσετε τις ανάγκες σας, προτείνοντάς σας μια λύση που θα πάει την επιχείρησή σας στη νέα εποχή και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο που δραστηριοποιείστε, απαλλάσσοντάς σας από το βάρος των αναλωσίμων και του service, με εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να εκτυπώνετε σωστότερα, ποιοτικότερα, ταχύτερα χωρίς σπατάλες, με σωστές καταγραφές των print jobs και κοστολόγηση.

Με τις εκτυπωτικές μηχανές της HP, θα δείτε το λειτουργικό σας κόστος να μειώνεται αισθητά, θα παράγετε τους χάρτες GIS, τις αφίσες Point of Sale, τα τεχνικά σχέδια και τα έργα τέχνης σας με ασύγκριτη ταχύτητα και ποιότητα.

 

Φανταστείτε ένα μέλλον όπου θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ξανά τον τρόπο που εκτυπώνατε: Ταχύτερα, με λιγότερη ενέργεια, πιο παραγωγικά, πιο αποτελεσματικά και με μικρότερο κόστος. Το μέλλον αυτό μπορεί να γίνει παρόν με τα εκτυπωτικά μοντέλα LF της HP και με τη βοήθεια των λύσεων Large Format MPS της Active Computer Systems. Το ROI θα είναι ταχύτατο και τα πλεονεκτήματα θα φανούν από την πρώτη στιγμή, αφού θα δείτε την απόδοσή σας να εκτοξεύεται σε κάθε πτυχή του καθημερινού σας workflow, βοηθώντας σας να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας και να αναπτυχθείτε.

Σχετικά άρθρα

ΕΑΣΕ: Επιδείνωση του δείκτη οικονομικού κλίματος το Q1

Giorgos Athanassiadis

Πάνω από 1 εκ. χρώματα με το Xerox Adaptive CMYK Plus Kit

Giorgos Athanassiadis

Toshiba: Σκάνδαλο $1,2 δις οδηγεί σε “χαρακίρι” τον CEO

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα