16.1 C
Athens
16/04/2021
Biztech

All-in-One desktops από την HP: Η απόλυτη λύση για το σπίτι και όχι μόνο

Είναι γεγονός ότι η πιο ταλαιπωρημένη κατηγορία των τεχνολογικών καταναλωτικών προϊόντων τα τελευταία έτη είναι εκείνη των desktops. Τα PCs που κάποτε ήταν ο κύριος, ίσως και ο μόνος υπολογιστής, στο γραφείο και στο σπίτι δέχτηκαν σοβαρό πλήγμα αρχικά από τα tablets. Σήμερα η νέα «απειλή» ακούει στο όνομα deatachables, συσκευές οι οποίες συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματα του mobility με την ισχύ ενός desktop. Με άλλα λόγια, καθώς οι χρήστες συνήθισαν σε ένα μοντέλο χρήσης διαφορετικό από αυτό που προσέφεραν τα desktops, δεν φαίνεται να υπάρχει γυρισμός σε …περασμένα μεγαλεία. Ωστόσο παντού υπάρχει μια εξαίρεση ή για να είμαστε πιο ακριβείς μια διαφοροποίηση. Ο λόγος για τα All-in-Οne PCs τα οποία αναπτύσσουν την απαραίτητη δυναμική για να αποτελέσουν τη μετεξέλιξη του desktop PC.

 

Στο κομμάτι των All – in – One, η HP έχει κάνει αισθητή την παρουσία της εδώ και χρόνια, με προτάσεις που απευθύνονται τόσο στις ανάγκες του οικιακού χρήση όσο και σε εκείνες τους επαγγελματία. Δύο τέτοιες προτάσεις είναι τα HP Envy 34 Curved All-in-One καθώς και το HP ProOne 400 AiO.

 

Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Computing Presales Specialist @ACTIVE Computer Systems S.A.

Ξεκινώντας από το HP Envy 34, πρόκειται για μια «χορταστική» συσκευή με κυρτή οθόνη 34 ιντσών. Και μόνο το μέγεθος της οθόνης μαρτυρά πως έχουμε να κάνουμε με ένα PC που δεν φείδεται πλούσιων χαρακτηριστικών. Το monitor είναι τεχνολογίας IPS με ανάλυση 3440×1440 και 4.9 εκατομμύρια pixels συνολικά. Ακριβώς λόγω της κύρτωσης ο χρήστης έχει την αίσθηση ότι βυθίζεται μέσα στην οθόνη ενώ η εικόνα παραμένει καθαρή, σχεδόν από κάθε γωνία παρακολούθησης. Σε επίπεδο επεξεργαστή, το All – in – One της HP έρχεται με τους 6ης γενιάς Skylake Core i5 ή Core i7 της Intel, με τέσσερις πυρήνες, χρονισμένους στα 2.2 GHz έως 2.8 GHz ή στα 2.8 GHz έως 3.6 GHz. Η RAM είναι στα 12 GB DDR4 (1 x 8 GB, 1 x 4 GB), αναβαθμίσιμη έως τα 16GB. Επιπλέον, ο HP Envy 34 Curved All-in-One είναι εξοπλισμένος με την GeForce GTX 960A, στα 2GB. Οι επιλογές αποθηκευτικού χώρου περιλαμβάνουν 1 TB HDD και 128 GB SSD. Το πακέτο συμπληρώνουν τα εξαιρετικά ηχεία της Bang & Olufsen, καθώς η πλήρης γκάμα από θύρες USB 2.0, 3.0 και HDMI.

 

Περνώντας στον HP ProOne 400 G2, ανεβαίνουμε κατηγορία αφού έχουμε να κάνουμε με έναν υπολογιστή που προορίζεται επαγγελματίες. Με εργονομική σχεδίαση, πλούσια χαρακτηριστικά, οθόνη 20 ιντσών, δυνατότητες συνεργασίας, διαχείρισης και ασφάλειας εταιρικής κλάσης, συνθέτει μια αξιόπιστη επένδυση για τον απαιτητικό επαγγελματία. Η επεξεργαστική του ισχύς ξεκινά από “χαμηλά” με τον διπύρηνο Intel Pentium G4400T στα 2.9 GHz και ανεβαίνει έως τον 6ης γενιάς Intel Core i7-6700T με γραφικά Intel HD 530 (2,8 GHz, έως 3,6 GHz και 4 πυρήνες). Ανάλογα με το μοντέλο η RAM ξεκινά από τα 4 GB DDR4 και φτάνει τα 32 GB DDR4. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, έχουμε επιλογές είτε μέχρι 1 TB SATA HDD, είτε έως 256gb sata sed ssd. Καθώς πρόκειται για υπολογιστή με στόχευση το επαγγελματικό κοινό, έρχεται εφοδιασμένος με μια σειρά λύσεων ασφαλείας όπως το TPM, το HP BIOSphere5 και το HP Client Security6.

 

Οι υπολογιστές σήμερα έχουν δώσει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια πιο παραγωγική, διασκεδαστική και γεμάτη ζωή. Τα All – in – One της HP, πηγαίνουν τη δυνατότητα αυτή στο επόμενο επίπεδο αφού συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο τα κλασικά στοιχεία των desktops, με τις σύγχρονες απαιτήσεις απλών καταναλωτών και επαγγελματιών για “μαζεμένα” συστήματα, εφοδιασμένα με τεχνολογίες αιχμής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα