15.9 C
Athens
25/01/2021
Biztech

5G και AI στους νέους Dell Latitude

Η Dell Technologies ανακοίνωσε νέα προϊόντα και λογισμικό για τις premium σειρές Latitude, XPS και οθονών. Με χρήση AI, 5G και καινοτόμου σχεδιασμού, τα νεότερα PCs και οι οθόνες της Dell Technologies καθιστούν την εργασία και την ψυχαγωγία πιο άμεσες, έξυπνες και απολαυστικές.

Στο πνεύμα αυτό, η νέα σειρά Latitude 9000 είναι σχεδιασμένη με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια ώστε να είναι πιο λεπτή και πιο μικρή από ποτέ, με μεγαλύτερη οθόνη και συνολικά μια ανώτερη εμπειρία χρήσης. Το νέο Latitude 91510 προσφέρει όλα όσα επιζητούν οι επαγγελματίες χρήστες: μεγαλύτερη αυτονομία από οποιονδήποτε business φορητό 15 ιντσών με στόχο αυτονομία έως και 30 ώρες, σχεδίαση έτοιμη για την εποχή 5G, πανίσχυρα χαρακτηριστικά ήχου και έξυπνες λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα.

 

Πιο συγκεκριμένα, το Latitude 9510 είναι το πιο μικρό και πιο λεπτό επαγγελματικό PC με οθόνη 15 ιντσών, που χωρά εύκολα σε μια μικρή επαγγελματική τσάντα. Με αρχικό βάρος από μόλις 1,45 κιλά, οι επαγγελματίες μπορούν να ταξιδεύουν με λιγότερες αποσκευές χωρίς να σκέπτονται το πρόσθετο βάρος των φορτιστών, μετατροπέων ή συσκευών ανοιχτής ακρόασης που χρειάζονται στην εργασία τους. Η μεγάλη οθόνη σε συνδυασμό με τεχνολογία Intel Wi-Fi 6 (Gig +) και δυνατότητες 5G mobile broadband, επιτρέπουν στους επαγγελματίες  να είναι πιο παραγωγικοί οπουδήποτε απαιτείται. Η συσκευή ενσωματώνει κεραίες 5G στα ηχεία και για να διατηρηθεί η οθόνη InfinityEdge, ενώ οι ανεμιστήρες carbon blade και οι διπλές δίοδοι απαγωγής θερμότητας προσφέρουν μια αθόρυβη και σε χαμηλή θερμοκρασία λειτουργία.

Με την χρήση έως και των 10ης γενιάς επεξεργαστών Intel Core i7, to  Latitude 9510 με τεχνολογία vPro χρησιμοποιεί φινίρισμα επεξεργασμένου αλουμινίου για έντονες ακμές για επαγγελματίες που επιθυμούν επιδόσεις σε συνδυασμό με ξεχωριστό στυλ.

 

 

Με τεχνητή νοημοσύνη

Ως ο πιο εξελιγμένος φορητός υπολογιστής με οθόνη 15 ιντσών για επιχειρησιακή χρήση, το Latitude 9510 ηγείται στον κλάδο με την πρώτη ενσωματωμένη και αυτοματοποιημένη τεχνολογία βελτιστοποίησης που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη). Το νέο λογισμικό Dell Optimizer λειτουργεί στο παρασκήνιο, μειώνοντας τις καθυστερήσεις.

 

ExpressResponse: Bασισμένο σε προτιμήσεις των χρηστών και μηχανική μάθηση μέσω της τεχνολογίας Intel Adaptix Technology, εκτελεί συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές ταχύτερα, εναλλάσσει γρήγορα τις εφαρμογές και βελτιώνει τη συνολική απόδοση των εφαρμογών για να βελτιώσει την παραγωγικότητα.

 

ExpressCharge: AI και μηχανική μάθηση βελτιώνουν την αξιοποίηση της διάρκειας της μπαταρίας βάσει του τρόπου φόρτισης των μπαταριών από τους εργαζομένους και την τυπική χρήση ισχύος. Όταν η ισχύς πέφτει πολύ χαμηλά, το Latitude 9510 θα τροποποιήσει ελαφρά τις ρυθμίσεις του για να συντηρήσει πόρους, όπως π.χ. με τη μείωση της φωτεινότητας της οθόνης. Επίσης επιλέγει το βέλτιστο σετ ρυθμίσεων για φόρτιση, όπως το ExpressCharge Boost, το οποίο παρέχει μέχρι και 35% της φόρτισης μέσα σε 20 λεπτά για να ξεκινήσει η εργασία άμεσα.

 

ExpressSign-in: Αυτό το χαρακτηριστικό ανιχνεύει την παρουσία του χρήστη, επιτρέποντας ταχύτερη είσοδο στον υπολογιστή και προηγμένη ασφάλεια  με τον αισθητήρα εγγύτητας της Dell, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες Intel Context Sensing Technology και Windows Hello.

 

Intelligent Audio: Τα ηχεία που κατευθύνουν τον ήχο προς τα πάνω,  ο ισχυρός ενισχυτής και τέσσερα μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου παρέχουν ρεαλιστικές τηλεδιασκέψεις, ενώ το σύστημα Intelligent Audio επιτρέπει στους χρήστες να ακούν και να ακούγονται καλύτερα κατά τις κλήσεις διασκέψεων, βοηθώντας στην εξάλειψη των αντηχήσεων και του θορύβου παρασκηνίου, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

 

Με το Dell Technologies Unified Workspace, οι νέοι κάτοχοι υπολογιστών Latitude είναι παραγωγικοί από την πρώτη κιόλας μέρα. Αυτή η προσέγγιση για τους υπολογιστές τελικού χρήστη προσφέρει στους εργαζομένους μια εμπειρία χωρίς προβληματισμούς, έτοιμη για εργασία, ενώ παρέχει στα εταιρικά τμήματα ΙΤ αυτοματοποιημένες, ανοικτές και έξυπνες λύσεις διαχείρισης, οι οποίες βοηθούν στην εγκατάσταση, διασφάλιση, διαχείριση και εύκολη υποστήριξη όλων των συσκευών της επιχείρησης.

Σχετικά άρθρα

EMC ViPR: Νέα πλατφόρμα αποθήκευσης δεδομένων

Kitriniaris

Ντεμπούτο για τη Microsoft στα wearables

Kitriniaris

Τα data analytics «όχημα» συνεργασίας HR και οικονομικών

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα