9 C
Athens
20/01/2021
Biztech

25 χρόνια συνεργασίες με αξία

Εταιρεία με μακρά παράδοση στο χώρο του printing και του MPS, η Eurosupplies, βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία, νέες συνεργασίες, προηγμένες λύσεις και «πάντα κάτι φρέσκο για πελάτες και συνεργάτες», όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε η CEO της εταιρείας Αθανασία Γαλάνη.

 


 

Η Eurosupplies έχει μακρά ιστορία στο χώρο του printing. Αν και ξεκίνησε με την εμπορία εκτυπωτών και αναλωσίμων, έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία που διανέμει μια μεγάλη και διαφορετική γκάμα προϊόντων, από υπολογιστές και περιφερειακά μέχρι gaming consoles και συστήματα ήχου.

Ξεκινώντας τη συζήτηση με την κ. Γαλάνη, της ζητήσαμε να μας «ξεναγήσει» στις διάφορες δραστηριότητες τις εταιρείας. Η Eurosupplies διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων απευθυνόμενη σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από τον οικιακό χρήστη και τον επαγγελματία, έως την επιχείρηση και τον δημόσιο τομέα. Είναι σε θέση να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε είδη του πεδίου δραστηριότητάς της όπως εκτυπωτικές λύσεις Α4 & Α3, εκτυπωτικές λύσεις μεγάλης διάστασης (LFP), υπολογιστές, λογισμικό, περιφερειακά & αξεσουάρ, servers, UPS (retail & industrial), NAS & δικτυακά, συστήματα barcode & auto ID, εικόνα – ήχος, τηλεφωνία, αναλώσιμα εκτυπωτών, χαρτιά και ανταλλακτικά

 

«Με ένα σύγχρονο, πλήρες και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ενημερώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα, είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε άμεσα και ολοκληρωμένα όλους τους πελάτες μας», τονίζει με έμφαση, συνεχίζοντας: «Εκτός από τις προϊοντικές λύσεις, σε ότι αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες χάρη στην διάθεση διατήρησης ενός υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και ως Platinum Partner της HP, η Eurosupplies είναι σε θέση μέσω του έμπειρου και άρτια εκπαιδευμένου ανθρωπίνου δυναμικού της να σχεδιάσει την βέλτιστη και κατάλληλα διαμορφωμένη λύση για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και οργανισμού μέσω προγραμμάτων MPS.

Επίσης, μέσω της εμπειρίας, της ευρείας γκάμας προϊόντων και του κατάλληλα εκπαιδευμένου σε θέματα δημοσίου τομέα προσωπικού μας, δημιουργήθηκε ένα άρτιο τμήμα διαγωνισμών δημοσίου προκειμένου να μπορούμε να εξυπηρετούμε και να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες των κρατικών φορέων και μηχανισμών.

Γενικά, η συνεχής ανάπτυξή μας, έχει οδηγήσει σε πιστοποιήσεις όπως:HP Platinum Partner, Canon Authorized Partner, Epson Gold Partner κ.α».

 

Αξίζει να τονίσουμε ότι εκτός από διανομέας προϊόντων τεχνολογίας, η Eurosupplies είναι και επισκευαστικό κέντρο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία είναι επίσημο εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο των HP, Samsung και πολύ σύντομα της Canon, πολύ μεγάλο βάρος στο after sales support. Μάλιστα, όπως ανέφερε η κ. Γαλάνη, η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες και στο χώρο του πελάτη, είτε πρόκειται για επισκευή, είτε για οποιαδήποτε ρύθμιση και παραμετροποίηση που αφορά στο εκάστοτε μηχάνημα.

 

Ευέλικτες λύσεις MPS

Αθανασία Γαλάνη, managing director της Eurosupplies

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο κομμάτι του MPS. Άλλωστε η Eurosupplies χαρακτηρίζεται ως μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών print management, καλύπτοντας τόσο τον ιδιωτικό, όσο και τον δημόσιο τομέα. Μάλιστα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει και να αναπτύξει προγράμματα και λύσεις εκτυπωτικής διαχείρισης τα οποία απευθύνονται σε όλους, είτε πρόκειται για μικρομεσαίες επιχειρήσεις είτε για μεγάλους, πολυσύνθετους οργανισμούς, απλοποιώντας και επιταχύνοντας το workflow, μειώνοντας σημαντικά τα λειτουργικά κόστη και απελευθερώνοντας πόρους ως ανάσα στο cash flow, ενώ παράλληλα με ευελιξία προσαρμογής στις απαιτήσεις κάθε περίπτωσης επιτυγχάνεται αύξηση παραγωγικότητας  και ασφάλεια χρήσης.

Τα προγράμματα που προσφέρει η Eurosupplies είναι μεταξύ άλλων τα εξής:

 

Easy MPS: Ευέλικτο πρόγραμμα που υποστηρίζεται από την HP, προσφέροντας έκπτωση έως και 30% στα αυθεντικά αναλώσιμα, με σταθερές τιμές και προστασία από ανατιμήσεις, χρονικής διάρκειας έως 5 έτη, για την κάλυψη των νέων αλλά και παλαιών υφιστάμενων εκτυπωτικών μηχανημάτων HP με εύκολη διαδικασία συμβολαίου σύμβασης.

 

Cost Per Page (PPU): Ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει μελέτη και υλοποίηση της πλήρους ανανέωσης εξοπλισμού με σύγχρονα μηχανήματα, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες κάθε επιχείρισης ή οργανισμού και χρέωση ανά παραγόμενη σελίδα, με παροχές όπως η δυνατότητα χρηματοδότησης του νέου εξοπλισμού, εγκατάσταση ειδικού λογισμικού παρακολούθησης και ελέγχου (reporting) εκτυπώσεων, βελτιστοποίηση διαδικασιών και μείωση λειτουργικών εξόδων με σταθερό κόστος ανά παραγόμενη σελίδα καθ’όλη την διάρκεια ισχύος της σύμβασης και εξασφάλιση τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευση του προσωπικού στον νέο εξοπλισμό.

 

Οι καίριες και αυστηρά επιλεγμένες συνεργασίες με οίκους όπως HP, Canon, Epson, Ricoh, μας καθιστούν ως τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη στο MPS και στον δρόμο  προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, καθώς το MPS για εμάς αποτελεί το μέλλον του business printing.Αθανασία Γαλάνη, managing director της Eurosupplies

 

Αξία στις συνεργασίες

Κλείνοντας την συζήτηση, ζητήσαμε από την κ. Γαλάνη να μας αποκαλύψει τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον: «Στην Eurosupplies μετά από 25 χρόνια συνεχούς και συνεπούς λειτουργίας, παραμένουμε σταθεροί στην βασική μας αρχή: Να προσδίδουμε αξία στις συνεργασίες μας. Εξελισσόμαστε και αναπτυσσόμαστε καθημερινά θέτοντας τους στόχους μας όλο και υψηλότερα, επιδιώκοντας την πρόοδο των συνεργασιών μας, την ανάπτυξη νέων προϊοντικών κατηγοριών και την αναζήτηση και μελέτη αναδυόμενων τεχνολογιών όπως το 3D printing αλλά και το HP DaaS. Η νέα αποτελεσματική προσέγγιση απομακρυσμένης τεχνικής βοήθειας μέσω του λογισμικού TechPulse της HP υποστηρίζεται και από την Eurosupplies προσφέροντας έξυπνες και απλές λύσεις hardware σύμφωνες με τις ανάγκες της εποχής. Με γνώμονα τα παραπάνω θα έχουμε πάντοτε κάτι νέο και φρέσκο για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας ως όπλο στην φαρέτρα μας».

Σχετικά άρθρα

Σε τροχιά ανάπτυξης η Bosch Ελλάδας

Channel-Manager

Εικονική παρουσίαση νέων προϊόντων από τη Samsung

Giorgos Athanassiadis

Intel: Το νέο σύστηµα επικοινωνίας του Stephen Hawking

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα