3.1 C
Athens
19/01/2021
Biztech

14 φορές στη σειρά η Veritas «Leader» στο Gartner Magic Quadrant

Για 14η συνεχόμενη φορά, η Veritas συγκαταλέγεται στους Leaders του Information Management, σύμφωνα με τη λίστα Magic Quadrant 2019 της Gargner, στον τομέα της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων.

 

Τα κριτήρια αξιολόγησης της Gartner για τους δημιουργούς των τεχνολογικών λύσεων, περιλαμβάνουν τόσο την πληρότητα ενός ολοκληρωμένου οράματος, όσο και την ικανότητα εκτέλεσής του. Καθώς η αγορά του backup & storage recovery έχει εκατοντάδες προμηθευτές, η εν λόγω έκθεση παρέχει αναλύσεις για τις κορυφαίες εταιρείες που προσφέρουν λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων.

 

«Το 99% των εταιρειών που απαρτίζουν τη λίστα Fortune 100 εμπιστεύονται τη Veritas για να προστατεύσουν τα δεδομένα τους, να απλοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο τα διαχειρίζονται και να διασφαλίσουν τη συνέχεια της επιχείρησής τους μέσω των λύσεων data protection και availability», δήλωσε ο κος Deepak Mohan, executive vice president του τμήματος Enterprise Data Protection and Compliance της Veritas.

«Η Gartner μας αξιολόγησε ως Leader στην έκθεση Magic Quadrant για λύσεις backup & storage recovery για 14η φορά στη σειρά. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η Veritas προστατεύει τα περισσότερα δεδομένα στον κόσμο, σε virtual και cloud περιβάλλοντα, από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία προστασίας δεδομένων. Οι κορυφαίες επιχειρήσεις στον κόσμο μπορούν να είναι σίγουρες ότι θα συνεχίσουμε να τους παρέχουμε καινοτόμες λύσεις availability, protection και insights, για να οδηγήσουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις τόσο στο σημερινό όσο και στο μελλοντικό περιβάλλον της πληροφορικής».

 

Οι βασικές καινοτομίες που διαφοροποιούν το NetBackup περιλαμβάνουν:

Scalable data protection – αποδεδειγμένα κλιμακωτή προστασία για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, όπου πολλοί από τους χρήστες αποθηκεύουν πολλά petabytes δεδομένων, διαχειριζόμενοι χιλιάδες πελάτες τους σε ένα και μόνο περιβάλλον. Η κλιμακωτή προστασία δεδομένων παρέχει στους οργανισμούς τη βεβαιότητα ανάκτησης δεδομένων που έχουν πληγεί από ransomwares ή άλλες απειλές που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις.

 

Automated, multi-cloud integration – υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα λειτουργικών συστημάτων, hypervisors και βάσεις δεδομένων που σχετίζονται μεταξύ τους, παρέχοντας στους οργανισμούς ενοποιημένη προστασία δεδομένων ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται αποθηκευμένα στο cloud.

 

Extensive storage options – διατίθενται για ένα ευρύ φάσμα αποθηκευτικών πρακτικών (storage arrays, object storage, public cloud targets κ.α.), εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους σε ετερογενή περιβάλλοντα.

 

Σχολιάζοντας την ανάδειξη της Veritas Technologies LLC, για 14η συνεχή χρονιά μεταξύ των Leaders του Gartner Magic Quadrant 2019, o κος Νίκος Παλασκώνης country manager, Greece & Cyprus της εταιρείας, σημείωσε ότι: «Τον τελευταίο καιρό, θεμελιώδεις αλλαγές συντελούνται στην αγορά backup & storage recovery. Προκειμένου οι vendors να εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμη αξιοπιστία, πρέπει πλέον να ανταποκρίνονται τόσο στις απαιτήσεις του παραδοσιακού τρόπου backup & recovery και παράλληλα να επιδιώκουν την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών hypervisors, snapshot και replication, καθώς και την διαθεσιμότητα όλων αυτών των δυνατοτήτων σε public clouds. Η Veritas εξακολουθεί να δείχνει τον δρόμο σε όλες αυτές τις αλλαγές τόσο στη διεθνή όσο και στην εγχώρια αγορά».

Σχετικά άρθρα

Η κάμερα της D-Link κερδίζει το βραβείο κομψότητας 2020

Το Megasoft Prisma Win στο Xenia

Σημαντική αύξηση εσόδων για την Entersoft

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα