11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Ώρα για MPS με τη Eurosupplies

Το printing αποτελεί βασική λειτουργία στις περισσότερες επιχειρήσεις, ωστόσο κάθε επιχείρηση ανάλογα με το μέγεθος και τον κλάδο της προσεγγίζει το θέμα διαφορετικά. Η προσέγγιση που επιλέγει ο καθένας, επηρεάζει το κόστος και την αποτελεσματικότητά του. Με τη σειρά τους, κάθε μια από αυτές τις μεταβλητές επηρεάζει τη μελλοντική απόδοση επένδυσης (ROI), την παραγωγικότητα και το workflow.

Η επιλογή λύσης εκτύπωσης που συμπληρώνει τις ανάγκες της επιχείρησης και τις απαιτήσεις των εργαζομένων είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο από την άποψη της παραγωγικότητας, αλλά και από άποψη οικονομικού αποτελέσματος.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τα παρακάτω στοιχεία όταν εξετάζετε τις επιλογές σας:

 

•  Σχεδόν το 90% των εταιρειών δεν παρακολουθούν το κόστος εκτύπωσης

•  To 25% των δαπανών μιας επιχείρησης πηγαίνουν στην αγορά, διαχείριση και υποστήριξη της hardware υποδομής

•  Το IT ξοδεύει το 15% του χρόνου του σε θέματα εκτύπωσης

•  Μια λύση MPS μπορεί να μειώσει το λειτουργικό κόστος κατά 20-30%

 

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης (Managed Print Services – MPS) ήταν από τις πρώτες εμπορικές λύσεις as a Service. Πρόκειται για προγράμματα που προσφέρονται από παρόχους οι οποίοι διαχειρίζονται όλες τις πηγές των συσκευών εκτύπωσης της επιχείρησής σας, συμπεριλαμβανομένων των εκτυπωτών, των σαρωτών, των φαξ και των φωτοαντιγραφικών. Η διαχείριση αυτή αφορά την επιλογή των συσκευών, που θα τοποθετηθούν, τις ρυθμίσεις ασφάλειας και απομακρυσμένης εκτύπωσης, την πρόβλεψη σφαλμάτων και ανάγκης αναλωσίμων και ένα σωρό άλλες παραμέτρους. Επιπροσθέτως καλύπτουν την προμήθεια αναλωσίμων, το service, τις επισκευές και την αντικατάσταση όταν χρειάζεται. Μια λύση MPS είναι η βέλτιστη και ολοκληρωμένη επιλογή για κάθε επιχείρηση από μικρή και μικρομεσαία μέχρι μεγάλο οργανισμό.

 

Το ερώτημα που τίθεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι με ποιον τρόπο θα υλοποιηθεί μια λύση MPS. Σε αυτό μόνο ένας έμπειρος συνεργάτης μπορεί να απαντήσει, ένας συνεργάτης με τεχνογνωσία, εμπειρία, εξειδικευμένους συμβούλους και ισχυρές σχέσεις με τους καλύτερους κατασκευαστές της αγοράς. Τέτοιος συνεργάτης υπάρχει και λέγεται Eurosupplies. Πρόκειται για μια εταιρεία με μακρά ιστορία στο χώρο του printing και της τεχνολογίας γενικότερα (ιδρύθηκε το 1995), μια εταιρεία που γνωρίζει όσο καμία άλλη την αγορά του business printing, μια εταιρεία με εκατοντάδες συμβόλαια MPS η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τα κόστη του printing έως και 30% και να αυξήσετε την παραγωγικότητα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Μια ολοκληρωμένη λύση MPS θα σας απαλλάξει από ένα σωρό χρονοβόρες, κοστοβόρες εργασίες όπως η διαχείριση, η παρακολούθηση του εκτυπωτικού στόλου, η προστασία των προσωπικών δεδομένων, η ασφάλεια των εκτυπώσεων, και γενικά θα εξορθολογίσει το workflow σας. Επιλέγοντας για όλα τα παραπάνω μια λύση outsoursing πολύ απλά θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει πραγματική σημασία: το business σας.

Επιπροσθέτως θα δείτε το cashflow σας να αποκτά νέο «αέρα» αφού όλα τα έξοδα του printing (θυμηθείτε, μιλάμε για τα πάντα, όχι μόνο τα αναλώσιμα και τις συσκευές) φεύγουν από τα κεφαλαιουχικά (CAPEX) και μετακινούνται στα λειτουργικά (OPEX). Με απλά λόγια, εσείς πληρώνετε τη συνδρομή σας (ανάλογα με το συμβόλαιο) και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 

Eurosupplies & HP – MPS με υπογραφή

Η Eurosupplies αντιλήφθηκε από νωρίς ότι το μέλλον του business printing βρίσκεται στα προγράμματα Managed Print Services. Ως Platinum Partner της HP, είναι σε θέση μέσω του έμπειρου και άρτια εκπαιδευμένου ανθρωπίνου δυναμικού της να σχεδιάσει την βέλτιστη και κατάλληλα διαμορφωμένη λύση για τις ανάγκες κάθε ιδιωτικής επιχείρησης ή δημόσιου οργανσιμού με στόχο τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, τον έλεγχο των εξόδων και την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου και χρημάτων.

Τα προγράμματα MPS που προσφέρει η Eurosupplies είναι τα εξής:

 

PPU (Pay Per Use)

Μετά από μεθοδευμένη καταγραφή της υφιστάμενης εκτυπωτικής εγκατάστασης, σχεδιάζεται μια ολοκληρωμένη πρόταση σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της εταιρίας. Στη συνέχεια η λύση προχωρά στην υλοποίησή της, η οποία ορίζεται από τριετή ή πενταετή σύμβαση. Για αυτό το διάστημα η Eurosupplies δεσμεύεται να παρέχει:

•  Νέους εκτυπωτές και πολυμηχανήματα HP, χωρίς καμία αρχική επένδυση κεφαλαίου

•  Λογισμικό διαχείρισης του όλου project και δωρεάν μηνιαίο reporting

•  Άμεση και αυτοματοποιημένη προμήθεια όλων των γνήσιων HP αναλωσίμων

•  Συντήρηση του εκτυπωτικού εξοπλισμού

•  Ανακύκλωση των κενών toner

•  Διατήρηση των συμφωνημένων τιμών για όλη τη διάρκεια της σύμβασης

 

Easy MPS

Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόγραμμα που εμπνεύστηκε η Eurosupplies, το οποίο και στηρίζεται από την HP και προσφέρει μεγάλη έκπτωση επί τιμολογίου στα αυθεντικά αναλώσιμα.

Πλεονεκτήματα:

•  Κάλυψη νέων αλλά και υφιστάμενων παλαιών HP εκτυπωτικών μηχανών

•  Εύκολη διαδικασία σύμβασης χωρίς ψιλά γράμματα και δεσμεύσεις

•  Έκπτωση επί τιμολογίου από την πρώτη μέρα εφαρμογής με χρονική διάρκεια έως 5 έτη (με σταθερές τιμές και προστασία από ανατιμήσεις)

•  Αυθεντικά αναλώσιμα για ποιότητα και διάρκεια εκτυπώσεων.

•  Δεν απαιτείται επένδυση κεφαλαίου για αγορά νέου εξοπλισμού

•  Διατήρηση υφιστάμενου εξοπλισμού και τεχνική υποστήριξη

 

Όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, έχουν αντίστοιχη εφαρμογή και στο Large Format Printing στην Eurosupplies. Κατατάσσοντας την αγορά ενός plotter στην κατηγορία της επένδυσης και το ίδιο το μηχάνημα στην κατηγορία του επαγγελματικού εξοπλισμού άρα και εργαλείο δουλειάς, η Eurosupplies παραμένει δίπλα στους συνεργάτες της με λύσεις MPS και στο κομμάτι του LFP.

 

Ως ο μεγαλύτερος Partner της HP με εγκατεστημένη βάση μηχανημάτων plotting αλλά και ως Authorized Service Provider και Platinum Partner της HP, μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας παρέχοντας την κατάλληλη λύση τόσο για το ίδιο το μηχάνημα, όσο και για την εκτυπωτική του διαχείριση. Μέσω του κατάλληλου λογισμικού παρακολουθεί και προβλέπει τις ανάγκες αναλωσίμων αλλά και την αναγκαία συντήρηση καλής λειτουργίας του εκάστοτε μηχανήματος ή το service λόγω απρόβλεπτων βλαβών. Τέλος, με άμεση και πλήρη διαθεσιμότητα σε μελάνια, κεφαλές, ανταλλακτικά και λοιπά αναλώσιμα όπως λ.χ. η μεγάλη γκάμα σε ρολά χαρτιού που διαθέτει, η Eurosupplies είναι ο πλέον κατάλληλος συνεργάτης για την επένδυση του printing & plotting, αφού και η ίδια επενδύει πάντοτε στους πελάτες της.

Σχετικά άρθρα

ASUS Education: Προσχολική εκπαίδευση και πρώτες τάξεις του Δημοτικού

Giorgos Athanassiadis

HPE Synergy: Γνωρίστε το μέλλον του IT

Giorgos Athanassiadis

Η Tesla στην IFA 2022 με νέες QLED τηλεοράσεις, ρομποτικές σκούπες και άλλα πολλά…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα