16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Όχι στην αβεβαιότητα με το Zero Trust Unified Access & Control

H Pylones Hellas διοργάνωσε με επιτυχία το πρώτο «phygital» διαδικτυακό roundtable σε συνεργασία με την F5 Networks, της οποίας αποτελεί Gold Unity Partner σε Ελλάδα και Κύπρο, με αντικείμενο τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν και διαχειρίζονται οι οργανισμοί, την πρόσβαση σε αυτές, καθώς και τις δυνατότητες διαχείρισης και ασφάλειάς τους.

Το virtual roundtable με τίτλο «Forget Uncertainty with Zero Trust Unified Access & Control» παρακολούθησαν ΙΤ managers και administrators από μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων και οργανισμών που στόχο έχουν την απλοποιημένη και ασφαλή διαχείριση των εφαρμογών και συστημάτων τους. Απαντήθηκαν σημαντικά ερωτήματα για το πώς μπορεί ένας οργανισμός μέσω των υπηρεσιών της Pylones Hellas αλλά και της πλατφόρμας λύσεων της F5Networks, να εξασφαλίσει ότι οι απομακρυσμένοι χρήστες του παραμένουν παραγωγικοί, πως μπορούν να ασφαλίσουν τις εφαρμογές που βρίσκονται σήμερα οπουδήποτε – από οποιαδήποτε τοποθεσία – και μάλιστα πάνω σε διαφορετικές συσκευές, διατηρώντας παράλληλα τις εταιρικές εφαρμογές και τις πληροφορίες ασφαλείς. Στο επίκεντρο βρέθηκαν η zero trust πρόσβαση μέσω μιας identity – aware proxy προσέγγισης, η εξασφάλιση ότι υπάρχει ασφαλής επικαιροποίηση σε κάθε αίτημα πρόσβασης στις εφαρμογές, αλλά και η δυνατότητα απλοποίησης της πρόσβασης σε αυτές από οπουδήποτε προς ευκολία του χρήστη.

Στελέχη της Pylones Hellas και της F5 Networks, πέραν από την ανάλυση σχετικά με την ασφάλεια των εφαρμογών σε όλα τα στάδια – from code to customer -, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και αναλύσουν την εφαρμογή της λύσης Access Policy Manager (APM) της F5 Netwokrs. Η λύση AΡΜ, ουσιαστικά επιτρέπει την ελεγχόμενη πρόσβαση σε εφαρμογές βάσει περιβάλλοντος, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας, της χρηστικότητας και της επεκτασιμότητας. Στο πλαίσιο αυτό και για να έχουν οι συμμετέχοντες μια πιο σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα της λύσης παρουσιάστηκαν 3 διαφορετικά case studies από τους ίδιους τους πελάτες που ανήκουν σε διαφορετικές αγορές (telco, insuranceκαι enterprise) και έχουν εφαρμόσει τη λύση με επιτυχία στους οργανισμούς τους.

Σχετικά άρθρα

Η τρίτη γενιά των gaming οθονών της AOC

H Σφακιανάκης εφαρμόζει λύσεις της Retail Link

Channel-Manager

Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αλλάξει τη βιομηχανία του printing;

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα