13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Όλες οι νέες οθόνες της Philips στην IFA 2019

Στο περίπτερο της Philips οι επισκέπτες της έκθεσης IFA 2019 (Βερολίνο, 6-11 Σεπτεμβρίου 2019) θα απολαύσουν μία μεγάλη ποικιλία οθονών Philips με μεγέθη και χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες τόσο των οικιακών χρηστών όσο και των επαγγελματιών σε κάθε κλάδο.

Τα κυρτά μοντέλα Philips πηγαίνουν την εμπειρία θέασης σε ένα εντελώς καινούριο επίπεδο, εξασφαλίζοντας πιο προσωπική, πιο καθηλωτική εργασία και παιχνίδι. Ορισμένα formats προσφέρουν «βαθιά» κυρτότητα 1500R ή 1800R, διευρύνοντας το οπτικό πεδίο  και εισάγοντας την περιοχή της περιφερειακής όρασης των χρηστών για βέλτιστη άνεση των ματιών. Ο σχεδιασμός 43,4” 32:10 είναι τόσο ευρύς, που αντικαθιστά πολλές μικρότερες οθόνες,  καθιστώντας την τέλεια λύση για οικονομικούς, τραπεζικούς και άλλους B2B κλάδους.

 

Τεχνολογία που μπορείτε να αγγίξετε

Η τεχνολογία οθόνης αφής είναι ένα κορυφαίο χαρακτηριστικό αυτή τη χρονιά. Όλες οι οθόνες Philips SmoothTouch που παρουσιάζονται στην IFA περιλαμβάνουν τεχνολογία αφής Projected-Capacitive (P-Cap) και υποστήριξη έως 10 σημεία. Ιδανικές για σημεία πώλησης, σημεία πληροφοριών, τον ξενοδοχειακό κλάδο και τον εκπαιδευτικό τομέα, αυτές οι οθόνες είναι εξοπλισμένες με μία σειρά χαρακτηριστικών για μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία. Η προηγμένη προστασία IP54 σημαίνει ότι το νερό και η σκόνη δεν αποτελούν ουσιαστικά καμία απειλή, ενώ οι πολυάριθμες επιλογές συνδεσιμότητας και η ομαλή και απλή προσαρμογή γωνίας εγγυώνται μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στη χρήση.

 

 

Νέοι τρόποι αύξησης της παραγωγικότητας

Οι οθόνες Philips έχουν αυτό ακριβώς που χρειάζονται οι επαγγελματίες για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση στο χώρο εργασίας. Τα φετινά μοντέλα περιλαμβάνουν λειτουργίες που ενισχύουν τη συνδεσιμότητα, όπως USB 3.1, USB-C docking, USB-A docking με DisplayLink, και DC-out χαρακτηριστικά για τη βελτίωση της ασφάλειας, όπως τεχνολογία απορρήτου με δυνατότητα εναλλαγής και αναδυόμενη webcam Windows Hello  χαρακτηριστικά για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας, όπως ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας, PowerSensor, LightSensor, και Zero Power Switch για την εξοικονόμηση ενέργειας και χαρακτηριστικά για τη μέγιστη απόλαυση κάθε εργάσιμης ημέρας, όπως ανάλυση 4K UHD, τεχνολογία Ultra-wide color λειτουργία LowBlue, λειτουργία EasyRead, και πολλά άλλα.

 

 

Επόμενο επίπεδο στο gaming

Οι οθόνες Philips προσφέρουν στους χρήστες μία gaming εμπειρία όπως κανένας άλλος. Τα μοντέλα που παρουσιάζονται στην IFA είναι εξοπλισμένα με προηγμένα χαρακτηριστικά για να εξασφαλίσουν ομαλό, γρήγορο και υψηλής απόδοσης παιχνίδι και γραφικά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, σε συνδυασμό με χαρακτηριστικά ενίσχυσης της άνεσης, και προστασίας της όρασης, καθιστώντας κάθε λεπτό παιχνιδιού ακόμα πιο ευχάριστο.

Σχετικά άρθρα

H Lenovo κάνει τη μάθηση και τη ψυχαγωγία πιο εύκολη από ποτέ

Giorgos Athanassiadis

Uni Systems: Συνέδριο EMEA EXchange 2013 της Hexis Cyber Solutions στην Αθήνα

Kitriniaris

Entersoft: Ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα