24.5 C
Athens
16/04/2024
Biztech

“Ψηλά” το 2015 η Softοne

Περισσότερο από μια απλά καλή χρονιά αποτέλεσε το 2015 για τη Softοne, καθώς διατήρησε για πέμπτο κατά σειρά έτος θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και υψηλές επιδόσεις, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση η εταιρεία. Μάλιστα, το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον που επικράτησε στην Ελλάδα την περασμένη χρονιά.

 

Ειδικότερα, καταγράφοντας αύξηση εσόδων 10% και καθαρών κερδών προ φόρων (EBT) 70%, η εταιρεία διεύρυνε την εγκατεστημένη της βάση σε 15.000 και πλέον πελάτες, αναβαθμίζοντας παράλληλα το επίπεδο εξυπηρέτησης τους, με το συνολικό αριθμό των πιστοποιήσεων των συνεργατών της να ανέρχονται πλέον σε περισσότερες από 600.

 

Επιπλέον, η Softοne ξεπέρασε το φράγμα των 2.000 εγκαταστάσεων στο cloud, λαμβάνοντας σημαντικές διακρίσεις για τις λύσεις της, με κορυφαία την απονομή βραβείου “Sell out of Comfort Zone” από τη Microsoft. Εξίσου σημαντική είναι και η ενίσχυση της θέσης της στην αγορά της Ρουμανίας, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά τις δραστηριότητες των πελατών της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Σχετικά άρθρα

Η Active, επίσημος συνεργάτης της DocuWare για την Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια από την Epson

Channel-Manager

Priority και OTE ανέλαβαν το μεγαλύτερο έργο GDPR στην Ελλάδα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα