16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

«Χρυσή» η Data Communication στα Impact BITE Awards 2018

Η Data Communication, Microsoft Gold Partner και στρατηγικός συνεργάτης σημαντικών παικτών της αγοράς ενέργειας, έλαβε την κορυφαία διάκριση Gold Award στην τελετή απονομής των βραβείων τεχνολογικής καινοτομίας και επιστημονικής αριστείας, IMPACT Business IT Excellence (BITE) Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

 

Η συγκεκριμένη διάκριση αφορά στην αξιοποίηση του Energy Dynamics Accelerator, της καθετοποιημένης λύσης της Data Communication για τον κλάδο της ενέργειας, η υλοποίηση της οποίας έχει στηριχθεί στις διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες Dynamics 365 (CRM) & Microsoft Dynamics NAV. Tο Energy Dynamics Accelerator καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων της ενέργειας, είτε είναι Εταιρείες Παροχής Ενέργειας είτε Διαχειριστές Δικτύου.

Στο παραπάνω πλαίσιο, η λύση απάντησε πλήρως στις ανάγκες της εταιρείας ZeniΘ. Ειδικότερα, με την υλοποίηση του έργου επιτεύχθηκαν σφαιρική και ολοκληρωμένη απεικόνιση της συνολικής δραστηριότητας των πελατών της επιχείρησης, παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πελάτες, πλήρης αυτοματοποίηση του κύκλου πωλήσεων,  προσωποποιημένες διαδικασίες εξυπηρέτησης, καθώς και διασύνδεση με συστήματα τρίτων.

 

Να σημειώσουμε ότι, από το 2013, η Data Communication έχει αποσπάσει 6 διακρίσεις συνολικά στον θεσμό των BITE Awards τα προϊόντα της οποίας απαντούν σε εξειδικευμένες ανάγκες της αγοράς.

Σχετικά άρθρα

Συμμετοχή της PartnerNET στο 2ο συνέδριο Hotel Tech

Surface Pro 3 και iPad Pro αλλάζουν την αγορά των tablets

Channel-Manager

SingularLogic: Νέο έργο για την Goody’s – Everest

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα