17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Τρεις οι διακρίσεις για την Threenitas στα BITE Awards 2018

Τρεις νέες, σημαντικές διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό της Threenitas, εταιρείας με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων για ψηφιακά μέσα και εξειδίκευση στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών, στο πλαίσιο των φετινών Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards.

 

Συγκεκριμένα, η Threenitas κατέκτησε το Gold Award στην κατηγορία «Πλατφόρμες και Πακέτα για Connectivity & Mobility» για το έργο «Η χρήση της OmniChannel Location Based Marketing πλατφόρμα Let’s Place Connect της Threenitas από την Τράπεζα Eurobank». Ταυτόχρονα ξεχώρισε για τo έργο της «Η Enterprise πλατφόρμα διαχείρισης εντύπων αναγνώρισης επικίνδυνων αποβλήτων της Threenitas για την εταιρεία Combatt», αποσπώντας το Silver Award στην ενότητα «Βραβεία σε Επιχειρήσεις για τη Βέλτιστη Χρήση / Αξιοποίηση των ICTs»,  ενώ η Τράπεζα Eurobank Ergasias απέσπασε το Bronze Award για το έργο της που υλοποίησε η Threenitas «Η νέα εφαρμογή Κουμπαρούπολη της Eurobank που βοηθά τα παιδιά να παίζουν, να μαθαίνουν και να αποταμιεύουν!» στην κατηγορία «Καινοτομία & Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα μέσω ICT».

 

Η Omni-Channel Location Based Marketing πλατφόρμα Let’s Place Connect αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα λογισμικού, το οποίο εξειδικεύεται στη διαχείριση και παρουσίαση περιεχομένου που αφορά τοποθεσίες και σημεία με γεωγραφικά χαρακτηριστικά, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες των εταιρειών για Location & Proximity Based Marketing.

Υπενθυμίζεται ότι η Enterprise πλατφόρμα διαχείρισης εντύπων αναγνώρισης επικίνδυνων αποβλήτων της Threenitas για την εταιρεία Combatt είναι μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα που υλοποιήθηκε με στόχο την υποστήριξη των αναγκών της εταιρείας Combatt για τη διαχείριση εντύπων Αναγνώρισης Επικίνδυνων Αποβλήτων και την εξαγωγή business intelligence analytics και αναφορών για την λειτουργία του συστήματος συλλογής και μεταφοράς αποβλήτων συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας.

Τέλος, η εφαρμογή Κουμπαρούπολη είναι μια καινοτόμα διαδραστική εφαρμογή που βοηθά να μάθουν τα παιδιά την αξία της αποταμίευσης χρησιμοποιώντας τεχνολογία Augmented Reality. Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού.

 

Σχετικά άρθρα

Οι 3LCD projectors της Epson αγγίζουν τα 20 εκ. τεμάχια

Και η Apple στο στόχαστρο της Κίνας;

Kitriniaris

ΕΣΠΑ: πρόγραμμα ενίσχυσης 456 εκατ. ευρώ για ΜμΕ

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα