14.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Τρίτη γενιά Canon imageRUNNER ADVANCE

Η Canon ανακοίνωσε την κυκλοφορία του imageRUNNER Advance C475, ενός έγχρωμου εκτυπωτή A4 που βασίζεται σε αναλώσιμα γραφίτη με σχεδίαση «όλα-σε-ένα». Επίσης ανακοινώθηκαν αναβαθμίσεις στους imageRUNNER Advance 525, 615 και 715 που ενισχύουν τις υπάρχουσες προτάσεις σε αναλώσιμα ενιαίας σχεδίασης αποφέροντας σημαντικές βελτιώσεις στην παραγωγικότητα, στην ευκολία χρήσης και την ασφάλεια. Ολοκληρώνοντας την 3η έκδοση της σειράς, αυτές οι συσκευές επωφελούνται επίσης από τις πλέον πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού Unified Firmware Platform, uniFLOW Online Express και προηγμένα διαπιστευτήρια ασφάλειας.

 

Αναβαθμισμένη παραγωγικότητα

Οι πρόσφατες ενημερώσεις παρέχουν προφανή πλεονεκτήματα για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να βελτιστοποιήσει τις ροές εργασιών της και να αυξήσει την παραγωγικότητα. Για τους κλάδους που αντιμετωπίζουν τυπικά απαιτητικές εφαρμογές εκτύπωσης, όπως τα νομικά γραφεία, οι αρχιτέκτονες και οι χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις, μπορεί να επιταχύνει τις διαδικασίες με αυτό το υψηλής απόδοσης χαρτοφυλάκιο, αποδίδοντας  την υψηλής ποιότητας έγχρωμη εκτύπωση που έχει η υπάρχουσα σειρά των συσκευών A3 MFP, αλλά αυτή τη φορά σε ένα περισσότερο συμπαγές μέγεθος και με μικρότερο κόστος επένδυσης.

Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες της, η Canon εξελίσσει διαρκώς την πλατφόρμα imageRUNNER Advance για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς και για να μεγιστοποιήσει το χρόνο παραγωγικής λειτουργίας. Το σύστημα cartridge «όλα-σε-ένα» για αυτές τις συσκευές, καθιστά την αντικατάσταση του γραφίτη γρήγορη, απλή και χωρίς απορρίμματα, χάρη στο μηχανισμό αυτόματης περιέλιξης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συμβουλευθούν ένα επεξηγηματικό βίντεο στην οθόνη έναρξης για ακόμη μεγαλύτερη απλούστευση της διαδικασίας.

 

 

Διαισθητική σχεδίαση με εστίαση στην ασφάλεια

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας cloud, χρηστικής εμπειρίας και ασφάλειας, που εγκαινιάστηκαν με την τρίτης γενιάς της πλατφόρμας το Φεβρουάριο, έχουν επίσης συμπεριληφθεί και σε αυτές τις νέες συσκευές αποδίδοντας συνεπή, φιλική προς το χρήστη και ασφαλή εμπειρία σε όλο το φάσμα του χαρτοφυλακίου, ακόμα και στην εργασία με μικτό στόλο εκτύπωσης.

Σχετικά άρθρα

Smartphones: Πιο δημοφιλές το iPhone 5, ανεβαίνει το GS4

Kitriniaris

Νέα, πανίσχυρα ViewSonic ELITE monitors για ατελείωτο gaming

Giorgos Athanassiadis

Kodak: επιστροφή στη ζωή;

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα