21.7 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Το Windows 10 Fall Creators Update στις 17 Οκτωβρίου

Το επόμενο μεγάλο update για τα Windows 10, το Fall Creators Update, θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως τον Οκτώβριο του 2017. Το update θα προσφέρει μια σειρά από νέα στοιχεία και λειτουργίες, όπως για παράδειγμα την πλατφόρμα Windows Mixed Reality.

Ας δούμε συνοπτικά κάποια από τα νέα και τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του Fall Creators Update το οποίο θα ξεκινήσει να διατίθεται στις 17 Οκτωβρίου.

 

Windows Inking

το Windows Inking βελτιώνεται διαρκώς, επιτρέποντας στους χρήστες να “γράψουν” απευθείας πάνω σε έγγραφα PDF, το Smart Ink, χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη αυτόματα κάνοντας το σχεδιασμό ακόμη πιο τέλειο. Επίσης με το Windows Find my Pen, οι χρήστες θα μπορούν να εντοπίζουν το στυλό τους, σε περίπτωση που το έχουν χάσει.

 

Φωτογραφίες και Βίντεο

Στο Fall Creators Update, η εφαρμογή Windows Photos έχει επανασχεδιαστεί προκειμένου να επιτρέπει στους χρήστες να διηγηθούν τις ιστορίες τους με φωτογραφίες, βίντεο, 3D, ακόμα και inking.

 

Αρχεία OneDrive On-Demand

Πλέον η πρόσβαση στα αρχεία του OneDrive (ακόμα και αυτά που βρίσκονται αποκλειστικά στο cloud) θα μπορεί να γίνεται απευθείας από τον File Explorer χωρίς να χρειάζεται να συγχρονιστούν τοπικά, απελευθερώνοντας έτσι χώρο από τον δίσκο του υπολογιστή.

 

 

Gaming

Το Fall Creators Update θα έχει νέο, εμπλουτισμένο Game Mode το οποίο θα επιτρέπει στους gamers να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε συσκευή σαν να ήταν κονσόλα Xbox, με τη βοήθεια του νέου κουμπιού στο Game bar. Προκειμένου να αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα, η Microsoft διαθέτει ένα νέο lineup Xbox Play Anywhere παιχνιδιών.

 

Ασφάλεια

Το Fall Creators Update φέρνει βελτιώσεις στην ασφάλεια των Windows 10. Το Windows Defender είναι ακόμα πιο έξυπνο και προστατεύει καλύτερα από ότι στο παρελθόν, χρησιμοποιώντας cloud intelligence που επιτρέπει νέες άμυνες ενάντια σε επιθέσεις ransomware.

 

Προσβασιμότητα

Με το Fall Creators Update, η Microsoft κάνει τα Windows πιο προσβάσιμα σε άτομα με εγκεφαλικές παθήσεις. Ένα νέο χαρακτηριστικό, το Eye Control, επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν και να χειρίζονται το ποντίκι χρησιμοποιώντας τις κινήσεις των ματιών τους.

 

Windows Mixed Reality

To Fall Creators Update δίνει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να ζήσουν την “ανάμικτη πραγματικότητα”, έναν συνδυασμό εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, κάτι που είχαμε δει στην πλατφόρμα HoloLens. Η εγκατάσταση είναι απλή και δεν απαιτεί από τους χρήστες να τοποθετήσουν κάμερες σε ολόκληρο το δωμάτιο, απλά να φορέσουν το συμβατό headset και να το συνδέσουν με τον υπολογιστή τους. Διάφορες εταιρείες έχουν ανακοινώσει ήδη mixed reality headsets, όπως Acer, ASUS, Dell, HP και Lenovo.

Μάλιστα, τα Windows Mixed Reality headsets θα είναι διαθέσιμα στις 17 Οκτωβρίου μαζί με την κυκλοφορία του Fall Creators Update.

 

Σχετικά άρθρα

Black Friday & Cyber Monday: 360% αύξηση στις ηλεκτρονικές αγορές

Giorgos Athanassiadis

Νέα εποχή στα πιεστήρια inkjet από την Canon

Channel-Manager

To Nova 3play “ανεβάζει” τη Forthnet

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα