22.3 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Το Tech Channel Partner 47 προτείνει 2-σε-1

Δύο σύγχρονες τάσεις στο χώρο της τεχνολογίας αναλύουμε στο νέο τεύχος του Tech Channel Partner.

Ξεκινάμε με τα convertibles, ή αλλιώς τα laptop 2-σε-1, οι οποίοι υιοθετώντας τα καλύτερα στοιχεία από τους συμβατικούς φορητούς και από τα tablets, προσφέρουν νέες εμπειρίες χρήσης και αυξημένη μεταφερσιμότητα.

Επομένως, η τάση στο χώρο του computing είναι 2-σε-1 και μάλιστα, όχι μόνο για τους home users, αλλά και για τους επαγγελματίες.

Οι ευκαιρίες πώλησης είναι μεγάλες και το κανάλι των συνεργατών θα πρέπει να είναι απολύτως έτοιμο για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έρχονται.

 

Το δεύτερο Αφιέρωμά μας, εξετάζει σε βάθος το χώρο του smart home, μια τάση που γνωρίζει μεγάλη άνθηση και στην Ελλάδα, με όλο περισσότερες εταιρείες να δραστηριοποιούνται στον κλάδο προσφέροντας έξυπνες συσκευές και λύσεις προσιτές και συνάμα πολύ απλές στην εγκατάσταση.
Πρόκειται για μια πολύ υποσχόμενη αγορά που θα προσφέρει στο δίκτυο των συνεργατών ένα πεδίο δράσης με πολλές προοπτικές.

 

Στο καινούριο τεύχος του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να διαβάσετε:

 

Lenovo Partner Conference

Το ετήσιο συνέδριο συνεργατών για την αγορά των επιχειρήσεων Lenovo Partner Conference πραγματοποίησε η Lenovo Greece. Φυσικά, το Tech Channel Partner δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

 

Αποστολή: Με τη CPI στο Μιλάνο

Καλεσμένοι της CPI, επίσημης αντιπροσώπου της ΟΚΙ στην Ελλάδα, ταξιδέψαμε στο Μιλάνο για να παραβρεθούμε την πανευρωπαϊκή παρουσίαση της εταιρείας, με θέμα Smart Colour Solutions.

 

Reviews

 

Στο καινούριο τεύχος δοκιμάζουμε δύο εκτυπωτές: Τον νέο Epson L1455 ο οποίος εισάγει την τεχνολογία Ink Tank System και στο μέγεθος Α3, προσφέροντας ό,τι χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση και τον απόλυτα προσιτό smart inkjet της HP, OfficeJet Pro 8720 ο οποίος ξεπερνά σε επιδόσεις ακόμα και τους αντίστοιχους laser της κατηγορίας του.

 

 

Όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Αυτά και ακόμα περισσότερα στο τεύχος 47 του Tech Channel Partner.

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος παρακάτω:


Διαβάστε το τεύχος online σε πλήρη οθόνη

 

Ή κατεβάστε το από εδώ: Tech Clannel Partner 47

 

Καλή σας ανάγνωση.

Σχετικά άρθρα

Net-zero εκπομπές για τη Lenovo έως το 2050 με επικύρωση της Science Based Targets

Giorgos Athanassiadis

Η Canon επεκτείνει το δίκτυο των συνεργατών της

IBM public cloud στην Aegean

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα