11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Το Tech Channel Partner 41 κάνει… παιχνίδι

Μπορεί οι πωλήσεις των PCs να βρίσκονται σε πτώση, αλλά υπάρχει ένα κοινό (οι gamers) και μια αγορά (των gaming PCs) που ακολουθούν το δικό τους… δρόμο. Καθώς οι υψηλότατες απαιτήσεις τους σε high-end συστήματα και υποσυστήματα συνεχίζουν να αυξάνονται, οι gamers δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να βρουν τα απαραίτητα κεφάλαια προκειμένου να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους. Χάρη σε αυτή την… άνεση, η niche αγορά του gaming hardware αποτελεί μια «νησίδα» ανάπτυξης στον κυρίως κορμό της αγοράς των PCs. Σε αυτή ακριβώς την αγορά εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας στο 41ο τεύχος του Tech Channel Partner.

 

Στις σελίδες του ίδιου τεύχους αναλύουμε την αγορά του SMB printing η οποία περνά σε φάση ωρίμανσης δημιουργώντας νέες προϋποθέσεις και ευκαιρίες για το δίκτυο των μεταπωλητών, που καλείται να «σερβίρει» νέες λύσεις και υπηρεσίες.

 

Στο 41ο τεύχος του Tech Channel Partner θα μπορέσετε ακόμα να διαβάσετε:

 

-Τα όσα συνέβησαν στο Cisco Partner Summit 2016, κατά τη διάρκεια του οποίου η εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά στρατηγικών κινήσεων που αλλάζουν ριζικά τα όσα γνωρίζαμε έως σήμερα για τη Cisco.

 

-Τη συνέντευξη του Γιάννη Χουρδάκη, διευθυντή πωλήσεων για τον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (SMB) της Lenovo, για τα πλεονεκτήματα και το offering της εταιρείας για την αγορά των επιχειρήσεων.

 

-Για τα 29 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά της πληροφορικής που έχουν καταστήσει την Data Communication συνώνυμο της σταθερότητας και της αξιοπιστίας.

 

-Για τις προσδοκίες της CPI για το 2016, τις νέες υπηρεσίες και ευκαιρίες για την εταιρεία, για το κανάλι, την κατάσταση της αγοράς και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα, όπως μας τα περιγράφει ο Άρης Παπαθάνος, γενικός διευθυντής της CPI.

 

Ό,τι νεότερο από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Αυτά και ακόμα περισσότερα στο link που ακολουθεί παρακάτω

 

Καλή σας ανάγνωση.

 

Tech Channel Partner 41

Σχετικά άρθρα

Ώρα για SMB printing!

Πρώτη στα έγχρωμα Α3 & παραγωγικά συστήματα η Xerox

Εξουσιοδοτημένα κέντρα service της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα