11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Το TCP 86 προτείνει: Βάλτε ένα UPS

Η απομακρυσμένη εργασία που έχει επιβληθεί παντού, ανάμεσα στα άλλα δοκιμάζει και τις υποδομές, από το data center και την επιχείρηση (η οποία ακόμα κι αν λειτουργεί με προσωπικό εξ αποστάσεως, θέλει τα συστήματά της να είναι up and running), μέχρι το οικιακό γραφείο. Έτσι, οι ανάγκες για αδιάληπτη παροχή ενέργειας είναι τώρα πιο αυξημένες από ποτέ. Και αδιάληπτη παροχή ενέργειας σημαίνει UPS.

 


 

FOCUS ON

UPS: Πιο απαραίτητα από ποτέ

Η εξ αποστάσεως εργασία έχει ωθήσει πολλές εταιρείες να ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους, να βελτιώσουν τις υποδομές τους, να δώσουν στους υπαλλήλους τους πρόσβαση στο δίκτυο, το cloud και τα business apps. Στον παραπάνω εξοπλισμό οι λύσεις UPS θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην βιωσιμότητα του εγχειρήματος.

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

COVID-19 και οι επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία

Η ραγδαία γεωγραφική εξάπλωση του νέου κορωνοϊού επηρεάζει καθημερινά οικονομίες και κοινωνίες σε όλο τον κόσμο. Στο παρόν Αφιέρωμα έχουμε συγκεντρώσει τις τελευταίες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα τέλη του Μαρτίου οι οποίες καταγράφουν τις πρώτες επιπτώσεις της πανδημίας στις ελληνικές επιχειρήσεις, τις αντιδράσεις και τις προσδοκίες τους για το μέλλον.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

F5: Από τον κώδικα μέχρι τον πελάτη

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των web app services, η F5 διαθέτει το ευρύτερο σύνολο υπηρεσιών και λύσεων προστασίας για business εφαρμογές, τόσο σε περιβάλλον on premises, όσο και σε multi-cloud. Για την παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά μέσω της συνεργασίας της με την Pylones Hellas, μιλήσαμε με τον country manager Israel, Greece & Cyprus, Aran Erel.

 

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

2 δις χρηματοδότηση η HPE για πελάτες και συνεργάτες

Η Hewlett Packard Enterprise θα προσφέρει περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση για να βοηθήσει τους πελάτες της που αντιμετωπίζουν οικονομικές προκλήσεις οι οποίες απορρέουν από την κρίση του COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των ταμειακών ροών ή των ζητημάτων ρευστότητας.

 

REVIEW

KYOCERA TASKAlfa 508ci

Πανίσχυρο και ευέλικτο Α4 έγχρωμο πολυμηχάνημα ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις.

 


 

Στο τεύχος 86 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να διαβάσετε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ή κατεβάστε το νέο τεύχος παρακάτω:

Σχετικά άρθρα

Μοσχοπουλάνε οι servers, ψηλά η Lenovo

Channel-Manager

Streamline business operations event από την Konica Minolta

Giorgos Athanassiadis

Η ViewSonic επενδύει στο Metaverse for Education

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα