19.3 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Το TCP 85 εκτυπώνει σε all-in-one

Παρά τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι ανάγκες των επιχειρήσεων για εκτυπώσεις όχι μόνο συνεχίζουν και υφίστανται αλλά αυξάνονται.

Οι συσκευές MFP θα εξορθολογίσουν πολλές από τις εργασίες γραφείου, εξοικονομώντας στην επιχείρηση χρόνο και χρήματα. Οι συσκευές αυτές θα επιτρέψουν την απομάκρυνση ή τη μείωση του αριθμού μεμονωμένων συσκευών όπως είναι τα scanners και τα fax. Το αποτέλεσμα θα είναι η εξοικονόμηση χώρου (αλλά και δαπανών), ελαχιστοποιώντας και τις ανάγκες για μεμονωμένες προμήθειες συσκευών και αναλωσίμων.

Η λογική με την οποία η επιχείρηση θα επιλέξει μια συσκευή MFP, και την οποία οφείλουν οι συνεργάτες να λάβουν σοβαρά υπόψη τους, είναι πως θα πρέπει να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες

 


FOCUS ON

All-in-one printers: Η μεγάλη ευκαιρία για το κανάλι

Μπορεί να έχουν μειωθεί οι σπατάλες σε χαρτί και αναλώσιμα και κάποιες εργασίες να έχουν ψηφιοποιηθεί πλήρως (όπως για παράδειγμα η ηλεκτρονική τιμολόγηση), από την άλλη ακριβώς αυτή η τάση έχει οδηγήσει σε μεγάλη ζήτηση για συσκευές all-in-one. Οι σύγχρονες πολυλειτουργικές συσκευές (MFP) προσφέρουν πολύ περισσότερα από εκτυπώσεις και σαρώσεις.

 

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

Η «θρυλική» σειρά Lenovo ThinkPad μόλις ανανεώθηκε

Η Lenovo ανακοίνωσε τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο των φορητών υπολογιστών ThinkPad οι οποίες πλέον διατίθενται με επεξεργαστές AMD Ryzen 4000 PRO. Μάλιστα, η Lenovo είναι ο πρώτος κατασκευαστής που θα προσφέρει τους νέους AMD Ryzen PRO 4000 Mobile.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Covid-19: 9% μείωση της αγοράς PC το 2020

Σύμφωνα με τις αναθεωρημένες προβλέψεις τις IDC, έως το τέλος του έτους οι παγκόσμιες πωλήσεις personal computing devices, που περιλαμβάνουν desktops, notebooks, workstations και tablets θα παρουσιάσουν μείωση έως 9%.

 

REVIEW

D-Link Covr‑1102: Υψηλής ταχύτητας Wi-Fi χωρίς διακοπές

Το Covr-1102 είναι η νέα λύση mesh Wi-Fi δικτύου της D-Link, η οποία υποστηρίζει το πρότυπο dual-band AC Wave 2 εξασφαλίζοντας ταχύτητα έως 1,2Gbps.

 


 

Στο τεύχος 85 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ή κατεβάστε το νέο τεύχος παρακάτω:

Σχετικά άρθρα

MPS: Το printing ως υπηρεσία

Τελικά τι έχει μείνει για τη Sony;

Kitriniaris

HP Amplify Executive Forum 2022: Βελτιώσεις στα προγράμματα συνεργατών και νέες λύσεις

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα