16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Το TCP 83 εκτυπώνει σε… ρούχα

Μια νέα αγορά εξερευνάμε στο τεύχος 83 του Tech Channel Partner. Πρόκειται για την αγορά direct to garment printing ή όπως αλλιώς λέγεται DTG. Όπως θα διαβάσετε, πρόκειται για μια αναπτυσσόμενη αγορά που προσφέρει στους επαγγελματίες ευκαιρίες για ανάπτυξη, καθώς η ευκολία και οι δυνατότητες των ψηφιακών εκτυπωτών, έναντι των παραδοσιακών τεχνικών εκτύπωσης σε έτοιμα ρούχα και αξεσουάρ, τους προσφέρουν σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. 

 

Επίσης, από το παρόν τεύχος εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με την Infosource η οποία θα μας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για την ελληνική (κυρίως) αγορά του printing. 

 


 

FOCUS ON

DTG printing: Μια αγορά σε άνοδο

Η ψηφιακή τεχνολογία έχει καταστεί μια εξαιρετικά βιώσιμη μέθοδος για την εκτύπωση απευθείας επάνω σε ύφασμα. Η αυξανόμενη ζήτηση για on-demand προσωποποιημένες εκτυπώσεις σε ρούχα και άλλα αντικείμενα από ύφασμα έχει ωθήσει την αγορά του Direct-to-Garment (DTG) σε σημαντική ανάπτυξη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών, το DTG αναμένεται να καταγράψει τον υψηλότερο ρυθμό ετήσιας ανάπτυξης σε ολόκληρη την αγορά ψηφιακής εκτύπωσης σε ύφασμα με ποσοστό 10,7% έως το 2025.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

CES 2020

Η τάση για φέτος στο χώρο της τεχνολογίας είναι η συνδεσιμότητα με επίκεντρο το 5G. Οι τεχνολογίες αυτές που εμπλουτίζονται με τεχνητή νοημοσύνη κυριάρχησαν στη φετινή CES τόσο στα προϊόντα όσο και στις υπηρεσίες.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Kyo-Rint: Ευθαλία Μελκή

Μια νέα εταιρεία γεννήθηκε από τις «στάχτες» της Τεχνοφώτ και συγκεκριμένα από το υποκατάστημα Β. Ελλάδος. Η Kyo-Print όπως δηλώνει το όνομά της, δημιουργήθηκε για να συνεχίσει την υποστήριξη των συσκευών της Kyocera σε συνεργασία με την καινούρια αντιπροσωπία της Kyocera στην Ελλάδα KCR Printing.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Θετικές προβλέψεις για την αγορά πληροφορικής στην Ελλάδα

Σημάδια σταθεροποίησης, τα οποία θα μεταφραστούν σε θετικό πρόσημο ανάπτυξης τόσο το 2019, όσο και το 2020, δίνει πλέον η ελληνική βιομηχανία τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών.

 

REVIEW

Ο μικρότερος 3LDC laser projector

Είναι μικρός, είναι βολικός και είναι laser. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν λάμπες πράγμα που συνεπάγεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (10 χρόνια ή 200.000 ώρες χρήσης αναφέρει η εταιρεία) και σταθερή φωτεινότητα. Αυτό που όμως χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο projector είναι η βολικότητά του. Χάρη στο μικρό του μέγεθος μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε, ενώ προβάλει περιεχόμενο από μια πληθώρα μέσων.

 


 

Στο τεύχος 83 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ή κατεβάστε το νέο τεύχος παρακάτω:

Σχετικά άρθρα

H Amazon Web Services ανοίγει γραφείo στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Συνεργασία SingularLogic με Google

Kitriniaris

Η IBM παγκόσμια πρωταθλήτρια στις πατέντες

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα