17.1 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Το TCP 78 αλλάζει… μελάνι

Οι σύγχρονοι εκτυπωτές έχουν εξελιχθεί σε συσκευές διαχείρισης ψηφιακών εγγράφων με αποτέλεσμα λιγότερες εκτυπώσεις. Από την άλλη, οι κατασκευαστές προωθούν την ιδέα της inhouse εκτύπωσης φυλλαδίων, υλικού marketing κ.λπ, έχοντας εξελίξει πολύ τις έγχρωμες Α3 και large format συσκευές τους τόσο από άποψη δυνατοτήτων, όσο και από άποψη ποιότητας. Οι νέες τεχνολογίες μελανιών, οι νέες μέθοδοι αναπλήρωσης, οι νέες αποχρώσεις, τα νέα μέσα εκτύπωσης και φυσικά οι νέες προσιτές συσκευές, έχουν ως αποτέλεσμα ο όγκος των εκτυπώσεων να παρουσιάζει σταθερά αυξητική τάση.

 

Πέρα από το γραφείο και το print house, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την εκτύπωση βιομηχανικής κλίμακας. Οι κατασκευαστές προωθούν τις ψηφιακές πρέσες, όσο και τις ειδικές συσκευές εκτύπωσης σε άλλα υλικά και μέσα, όπως ύφασμα, βινύλιο, συσκευασία κ.λπ.

 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών, οι αγορά των αναλωσίμων αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2020. Πρόκειται για μια αγορά με τεράστια δυναμική στην οποία καίριο ρόλο καλείται να παίξει το κανάλι των συνεργατών.

 


 

FOCUS ON

Print supplies: Μια μη… αναλώσιμη αγορά

Οι νέες τεχνολογίες μελανιών, οι νέες μέθοδοι αναπλήρωσης, οι νέες αποχρώσεις, τα νέα μέσα εκτύπωσης και φυσικά οι νέες προσιτές συσκευές, έχουν ως αποτέλεσμα ο όγκος των εκτυπώσεων να παρουσιάζει σταθερά αυξητική τάση. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών, οι αγορά των αναλωσίμων αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2020. Πρόκειται για μια αγορά με τεράστια δυναμική στην οποία καίριο ρόλο καλείται να παίξει το κανάλι των συνεργατών.

 

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

Public και Media Markt δημιουργούν ένα «γίγαντα» στο retail

Public και Media Markt, τα δύο κορυφαία brands στο χώρο του retail δημιουργούν μια ισχυρή εταιρεία οικιακών/καταναλωτικών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών που θα ταράξει τα νερά και τους συσχετισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Το Apple Pay ήρθε στην Ελλάδα από την Edenred

Το Apple Pay «άνοιξε» επίσημα και για την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή οι μοναδικές ελληνικές κάρτες που το υποστηρίζουν είναι οι Ticket Restaurant και Spendeo της Edenred.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

MMD: στην κορυφή της ελληνικής αγοράς

Τον περασμένο Μάιο, οι εταιρείες MMD και AOC, γιόρτασαν μαζί με το δίκτυο πωλήσεων και συνεργατών τους την κατάκτηση της 1ης θέσης αγορά οθονών υπολογιστή για το 2018 στην Ελλάδα. Με αφορμή το γεγονός αυτό μιλήσαμε με τον Αλέξανδρο Τσονάτο, sales manager Greece/Cyprus της MMD.

 

REVIEWS

OKI C834: Ο μικρότερος έγχρωμος Α3 εκτυπωτής

PowerWalker Smart PoE UPS: Προστατέψτε τις κάμερες ασφαλείας από απώλεια ισχύος

 


 

Στο τεύχος 78 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Διαβάστε ή κατεβάστε το νέο τεύχος παρακάτω:

Σχετικά άρθρα

Tech Channel Partner: Διαβάστε στο 4ο τεύχος

antonyroussel

Intel Haswell: Θα αναστήσει την αγορά των PC;

Kitriniaris

«Top Aruba Partner 2020» η Cosmos Business Systems

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα