20.9 C
Athens
17/04/2024
Biztech

Το TCP 76 εκτυπώνει σε A4

Το printing είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως κλάδου ή μεγέθους. Όσο κι αν έχει ψηφιοποιηθεί η διαχείριση εγγράφων, όσο κι αν έχει μειωθεί η σπατάλη εκτυπώσεων, μια εκτυπωτική συσκευή είναι – και θα είναι, όπως δείχνουν οι έρευνες – μια από τις πρώτες και πιο βασικές συσκευές για κάθε εταιρεία.

Οι προηγμένες τεχνολογίες που έχουν ενσωματωθεί στις σύγχρονες Α4 εκτυπωτικές συσκευές, όπως mobile printing/scanning, cloud sharing, κ.λπ, λύνουν τα χέρια στις μικρές επιχειρήσεις, επιτρέποντας στους εργαζομένους να εξοικονομούν χρόνο, αλλά και κόστος.

 


 

FOCUS ON

A4 Printing: Οι εκτυπωτές Α4 είναι εδώ και εξελίσσονται!

Υπάρχει μια ευρεία κατηγορία εκτυπωτών Α4 που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και διαφοροποιείται ανάλογα με την κλίμακα και τους στόχους, με τις προοπτικές και το κόστος λειτουργίας. Ο ανταγωνισμός στις εκτυπωτικές λύσεις Α4 για την αγορά των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι μεγάλος, όπως επίσης και η ευκαιρία για το κανάλι των συνεργατών.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Σημαντική πτώση στην αγορά PC

Για πρώτη φορά οι δύο κορυφαίες εταιρείες αναλύσεων Gartner και IDC συμφωνούν: Οι παγκόσμιες πωλήσεις υπολογιστών έπεσαν κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 σε 58,5 εκατομμύρια τεμάχια. Διαφωνία υπάρχει πάντως στο ποσοστό πτώσης της αγοράς και στην τελική κατάταξη των top κατασκευαστών, όπως και στην ετήσια ανάπτυξη που παρουσίασαν.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Cisco Experience 2019: «Στροφή» στο λογισμικό και τις υπηρεσίες

Προκειμένου να μπορέσει να βοηθήσει τους πελάτες της να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους η Cisco μετασχηματίστηκε και η ίδια, αλλάζοντας το επιχειρηματικό της μοντέλο και πλέον γίνεται μια εταιρεία λογισμικού, διαχωρίζοντας το software από το hardware.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Oracle Cloud Day Athens 2019

Οι διεθνείς ημερίδες Oracle Cloud Days έχουν πλέον καθιερωθεί και πραγματοποιούνται μια φορά το χρόνο σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας. Το φετινό Oracle Cloud Day της Αθήνας συμπίπτει με τα 30 χρόνια παρουσίας της Oracle Hellas.

 

REVIEWS

Kyocera TASKalfa 9002i: Πανίσχυρη εκτυπωτική μηχανή για υψηλές απαιτήσεις

devolo Magic 1: Ένα «μαγικό» δίκτυο για όλους

 


 

Στο τεύχος 76 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Διαβάστε ή κατεβάστε το νέο τεύχος παρακάτω:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα