18 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Το TCP 73 κάνει παιχνίδι

Η αγορά των υπολογιστών δείχνει να ανακάμπτει. Σε αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η αυξανόμενη ανάγκη για business υπολογιστές υψηλών επιδόσεων και gaming PCs. Ειδικά στην αγορά των gaming PCs οι κατασκευαστές έχουν ανακαλύψει έναν κινητήρα ανάπτυξης στην κατηγορία των ενθουσιωδών χρηστών χάρη στην αυξανόμενη δημοτικότητα των e-sports και του game streaming.


 

FOCUS ON

Gaming PCs

Παρόλο που τα gaming PCs -τόσο στην desktop όσο και στη laptop μορφή τους- αποτελούν ένα μικρό μόνο τμήμα της συνολικής αγοράς, δεν μπορεί να αγνοηθεί η δυναμική τους, ιδίως από τους μεταπωλητές, καθώς προσφέρει δυνατότητες διαφοροποίησης αλλά και ευκαιρίες για υψηλά περιθώρια κέρδους.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

MWC Barcelona 2019

Η Mobile World Congress αλλάζει. Από αυτή τη χρονιά θα ονομάζεται πλέον MWC Barcelona με βασικό στόχο να ξεφύγει από τις συσκευές και να εστιάσει στην τεχνολογία και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει τη ζωή και την εργασία μας. Το Tech Channel Partner ήταν εκεί.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Στα $3,8 τρισ. η παγκόσμια ΙΤ δαπάνη το 2019

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της Gartner, οι συνολικές δαπάνες για την τεχνολογία της πληροφορικής αναμένεται να ανέλθουν σε 3,76 τρισ. δολάρια το 2019, που αντιστοιχεί σε αύξηση 3,2% από το 2018.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ISE 2019: Το μέλλον της επαγγελματικής εικόνας και ήχου

Από τις 5 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, το Άμστερνταμ φιλοξένησε όπως κάθε χρόνο τη διεθνή έκθεση Integrated Systems Europe. Η φετινή έκθεση ήταν η μεγαλύτερη στα 16 χρόνια της ιστορίας της.

 

REVIEWS

Xiaomi Mi Mix 3:  Τεχνολογική πολυτέλεια που ξεχωρίζει

Philips 349P7FUBEB: Και ultra-wide και κυρτή

 


 

Στο τεύχος 73 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Διαβάστε ή κατεβάστε το νέο τεύχος παρακάτω:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα