19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Το TCP 70 εκτυπώνει σε A3

Τα πλεονεκτήματα ενός A3 εκτυπωτή σε σχέση με έναν Α4 είναι προφανή: Το μεγαλύτερο μέγεθος επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση να εκτυπώνει μια σειρά από εσωτερικά έγγραφα, όπως για παράδειγμα ένα μηνιαίο ή ετήσιο πλάνο εύκολα, γρήγορα και «επαγγελματικά». Από την άλλη, υπάρχουν επιχειρήσεις που βασίζονται πολύ στο printing για την επικοινωνία τους. Για παράδειγμα με έναν Α3 εκτυπωτή μπορεί κανείς να εκτυπώσει φυλλάδια, posters, banners και μια σειρά άλλων διαφημιστικών εντύπων in-house.


 

FOCUS ON

Α3 printing: Η πολυτέλεια που έγινε ανάγκη

Η αγορά του A3 παρουσιάζει μεγάλη κινητικότητα στο χώρο του business printing και ως εκ τούτου οι διαθέσιμες λύσεις από τους κατασκευαστές είναι πολλές καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Πολλοί κατασκευαστές ενσωματώνουν τεχνολογίες όπως ασύρματη δικτύωση, mobile και cloud printing, document/print management, ενώ ο πελάτης, ανάλογα με τις ανάγκες του μπορεί να επιλέξει μια συνολική υπηρεσία MPS.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Brother: Ένα νέο όπλο στη «φαρέτρα» της Intersys

Η ανακοίνωση της Intersys της με την Brother έρχεται σε μια πολύ σημαντική στιγμή για την αγορά του MPS, αλλά και για την ίδια την Intersys η οποία ενισχύει το portfolio της με έναν πολύ σημαντικό «παίκτη» στο χώρο του printing. Για τη συνεργασία αυτή μιλάμε με τον υπεύθυνο του καναλιού της Intersys, Παντελή Βούλγαρη.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Αύξηση της παγκόσμιας ΙΤ δαπάνης προβλέπει η Gartner για το 2019

Σύμφωνα με τις προβλέψεις που ανακοίνωσε η Gartner, η παγκόσμια δαπάνη πληροφορικής για το 2019 αναμένεται να φτάσει τα 3,8 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το ποσό αυτό αντικατοπτρίζει αύξηση της τάξης του 3,2% σε σχέση με το 2018.

 

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

Ανακατατάξεις στο χώρο του hybrid cloud

Το τρίτο μεγαλύτερο deal όλων των εποχών στο χώρο της τεχνολογίας ανακοίνωσε η IBM με την εξαγορά της Red Hat. Το ύψος της εξαγοράς αναμένεται να αγγίξει τα 34 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ όπως ανέφερε η πρόεδρος και CEO της IBM Ginni Rometty η συγκεκριμένη συμφωνία θα φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά του cloud μετασχηματίζοντας την IBM σε νούμερο ένα εταιρεία παροχής hybrid cloud.

 

REVIEWS

Draytek Vigor AP 920RPD: Υψηλή απόδοση ασύρματων δικτύων σε εξωτερικούς χώρους

PowerWalker VFI 1000 TG: Υψηλή απόδοση & αξιόπιστη προστασία

 


 

Στο τεύχος 70 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Διαβάστε ή κατεβάστε το νέο τεύχος παρακάτω:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα