16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το TCP 69 τιμολογεί ηλεκτρονικά!

Στο μεγάλο Αφιέρωμα του Tech Channel Partner Οκτωβρίου αναλύουμε τα πλεονεκτήματα και τις προκλήσεις της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Αναφερόμαστε στο νομικό πλαίσιο, τα ζητήματα συμμόρφωσης με τους κανονισμούς, τα standards και προβλήματα συμβατότητας που ενδεχομένως υπάρχουν.

Το e-invoicing θα γίνει υποχρεωτικό άμεσα στις συμβάσεις του δημοσίου τομέα και κατόπιν και στον ιδιωτικό. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν από τώρα να αλλάξουν, όχι τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, αλλά κυρίως τρόπο σκέψης.

Το ποσοστό των ελληνικών επιχειρήσεων που αξιοποιούν ήδη ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι ελάχιστος. Αυτό σημαίνει ότι η ευκαιρία για τους συνεργάτες είναι μεγάλη.

 


FOCUS ON

Η νέα εποχή του e-invoicing είναι εδώ!

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι ένας θεσμός που έχει ήδη παρουσία στην Ελλάδα. Ωστόσο, μέχρι τώρα εναπόκειται στην κάθε εταιρεία ξεχωριστά να αντιληφθεί τα πλεονεκτήματά της και να την υιοθετήσει στις συναλλαγές της. Σύντομα αυτό πρόκειται να αλλάξει καθώς το e-invoicing αναμένεται να γίνει υποχρεωτικό αρχικά στον Δημόσιο τομέα και κατόπιν στον ιδιωτικό. Αυτό σημαίνει πως οι νέες ευκαιρίες που ανοίγονται για τους συνεργάτες είναι μεγάλες.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Epson: Ψηλά ο πήχης του business printing

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία των Workforce Enterprise η Epson εμπλούτισε την συγκεκριμένη επαγγελματική σειρά. Με αφορμή αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός τόσο για την Epson όσο και για τους συνεργάτες της μιλήσαμε με την υπεύθυνη του καναλιού της εταιρείας.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Οι νέες τεχνολογίες, φέρνουν νέες ευκαιρίες για τους συνεργάτες MPS

Η Quorcica αποκαλύπτει ότι προκειμένου να κάνουν τη διαφορά σε μια αγορά του printing που ωριμάζει συνεχώς, οι πάροχοι υπηρεσιών MPS θα πρέπει να κεφαλαιοποιήσουν τις ευκαιρίες σε τομείς τεχνολογίας όπως το Internet of Things, την ασφάλεια και τα analytics.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε άνοδο η αγορά του smart home

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της IDC, όλες οι κατηγορίες των έξυπνων οικιακών συσκευών θα φτάσουν σε διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης μέχρι το 2022. Ειδικά για τη φετινή χρονιά, τα δείγματα είναι πολύ αισιόδοξα. Η αύξηση των smart home devices θα αγγίξει το 31% σε ετήσια βάση.

 

REVIEWS

Kyocera EcosysP2040dn: Οικονομικός, αξιόπιστος εκτυπωτής για κάθε γραφείο

Philips 328P6AUBREB: 32 «γεμάτες» ίντσες, HDR και USB-C

 


 

Στο τεύχος 69 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος παρακάτω:

 

 

Ή κατεβάστε το από εδώ: Tech Channel Partner 69

Καλή σας ανάγνωση.

Σχετικά άρθρα

Στην πρώτη θέση η Xerox Hellas στους Α3 MFPs

Νέες υπηρεσίες cloud και διευρυμένο οικοσύστημα συνεργατών για το HPE GreenLake

Giorgos Athanassiadis

Χρυσό τρίμηνο για τα smartphones

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα