22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το TCP 62 κάνει… παιχνίδι στη μεγάλη οθόνη

Business projectors και gaming laptops. Δύο ανεξάρτητες κατηγορίες αγορών, οι οποίες όμως εμφανίζουν μεγάλη δυναμική. Οι αυξημένες ανάγκες για επικοινωνία και συνεργασία έχουν κάνει τους projectors απαραίτητους για κάθε σύγχρονη επιχείριση. Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο στο Focus On του τεύχους 62.

Η αγορά των gaming laptops, παρουσιάζει αυξητικές τάσεις. Πρόκειται για υπολογιστές με ισχύ super computer σε μέγεθος laptop που ενσωματώνουν πάντα πρώτοι την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και φροντίζουν να υιοθετούν κάθε νέα τάση, όπως το VR. Στο Αφιέρωμα του τεύχους 62, τα gaming laptops έχουν την τιμητική τους. 

 


 

FOCUS ON

Προβολείς… στραμμένοι στο μέλλον

Είναι γεγονός πως η αγορά των business projectors, αν και συρρικνωμένη σε σχέση με το παρελθόν σε ό,τι αφορά τους “παίκτες”, συνεχίζει και διαθέτει τη δική της δυναμική, ειδικά μετά την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως ultra-short throw και laser. Δεδομένης της προσφοράς συσκευών για όλα τα budgets, είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν τι μπορούν να πετύχουν οι σημερινοί projectors και ποια είναι η χρήση τους. Ο ρόλος του συνεργάτη σε αυτή την περίπτωση είναι εξαιρετικά σημαντικός, μιας και θα συνεισφέρει με την τεχνογνωσία του.

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Τα laptops κάνουν… παιχνίδι

Το «κάστρο» του desktop gaming έχει πέσει προ πολλού. Τα σύγχρονα gaming laptops, δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τα desktop «ξαδέρφια» τους. Προσφέρουν απλόχερα επεξεργαστική ισχύ και GPU επιπέδου υπερυπολογιστή, άπλετη μνήμη και δίσκους SSD για… διαστημικές επιδόσεις και βεβαίως οθόνες με ανάλυση έως 4Κ.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Νέα αρχή για την Kyocera στην Ελλάδα

Μιλάμε με τον sales manager της Kyocera, Βασίλη Παρασκευόπουλο για το νέο ξεκίνημα της εταιρείας στην Ελλάδα, την προϊόντική γκάμα στο χώρο του business printing και τις προοπτικές τής αγοράς του MPS.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ISE 2018: Το μέλλον του επαγγελματικού AV

Η έκθεση Integrated Systems Europe πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πόλη του Άμστερνταμ και αποτελεί τη μεγαλύτερη B2B έκθεση τεχνολογίας AV και ολοκληρωμένων συστημάτων. Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές, η φετινή έκθεση ήταν η μεγαλύτερη στα 15 χρόνια της ιστορίας της.

 

REVIEW

Epson EB-1795F

Φορητός projector με ποιοτική εικόνα και εντυπωσιακές ασύρματες λειτουργίες.

 

 


 

Στο τεύχος 62 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος παρακάτω:

 

 

Ή κατεβάστε το από εδώ: Tech Channel Partner 62

Καλή σας ανάγνωση.

Σχετικά άρθρα

Η Konica Minolta ανακοίνωσε νέες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης

Giorgos Athanassiadis

TeslaBook 9: Το πρώτο laptop της Tesla είναι εδώ

Giorgos Athanassiadis

Στη Xerox Hellas το Country of the Year Award

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα