16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το TCP 58 προτείνει ultraportable laptops

Τα thin & light laptops ή Ultrabooks όπως είναι πιο γνωστά, είναι η κατηγορία που όλοι επιθυμούν όταν σκέφτονται την αγορά καινούριου υπολογιστή, καθώς πρόκειται για πολύ εντυπωσιακής σχεδίασης φορητά συστήματα με ισχυρά χαρακτηριστικά. Επειδή πρόκειται για υπολογιστές που απευθύνονται για χρήση εκτός γραφείου, οι κατασκευαστές δίνουν πλέον ιδιαίτερο βάρος στη σχεδίαση και στην εμφάνιση, υιοθετώντας νέα υλικά και πρωτότυπες χρωματικές επιλογές.

 


 

FOCUS ON

Thin & light laptops

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως μεγάλο μερίδιο καταναλωτικού κοινού και επιχειρήσεων θεωρούν ως ιδανική επιλογή αγοράς νέου υπολογιστή κάποιο thin & light laptop. Πρόκειται για πολύ εντυπωσιακής σχεδίασης φορητά συστήματα με πανίσχυρα χαρακτηριστικά και μάλιστα αποτελεί τον ιδανικό business υπολογιστή για το πολυάσχολο στέλεχος που επιθυμεί να έχει μαζί του ένα αξιόπιστο μηχάνημα για να εργάζεται από απόσταση.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Άνθρωποι, προϊόντα και κανάλι που κάνουν τη διαφορά!

Με τον διαχωρισμό της HP σε δύο εταιρείες να μοιάζει πλέον μακρινό παρελθόν, και με αφορμή την ανάληψη της ηγεσίας στην HP Inc. από τον Σπύρο Πετράτο, το Tech Channel Partner συναντήθηκε με τον νέο managing director της εταιρείας και σάς μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Θετικές τάσεις στην αγορά των servers

Αν και το πρώτο τρίμηνο του 2017 η παγκόσμια αγορά των servers δεν τα πήγε και τόσο καλά, η τάση αυτή δεν συνεχίστηκε το δεύτερο τρίμηνο, παρουσιάζοντας τάσης ανάκαμψης.

 

REVIEW

AVM Fritz!Box 7490: Modem/router και τηλεφωνικό κέντρο σε ένα πακέτο

Αξιόπιστο και γεμάτο δυνατότητες VDSL router για το οικιακό ή το δίκτυο μιας μικρής επιχείρησης από έναν καταξιωμένο κατασκευαστή. Το “κερασάκι στην τούρτα” είναι η υποστήριξη 802.11ac, η ενσωμάτωση πλήρους ψηφιακού τηλεφωνικού κέντρου και η δυνατότητα ελέγχου smart home.

 


 

Στο τεύχος 58 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 
Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος παρακάτω:

 

 

Ή κατεβάστε το από εδώ: Tech Channel Partner 58

Καλή σας ανάγνωση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα