18.4 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Το TCP 56 τιμολογεί ηλεκτρονικά με… mobile workstations

Το καλοκαιρινό τεύχος του Tech Channel Partner είναι γεμάτο τεχνολογία. Από τη μία εξετάζουμε το πολύ ενδιαφέρον θέμα των πανίσχυρων workstations σε μέγεθος laptop και από την άλλη αναλύουμε το φλέγον ζήτημα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, το οποίο οι εταιρείες ακόμα δεν φαίνεται να έχουν υιοθετήσει. Παράλληλα ρίχνουμε φως στο επερχόμενο θέμα του νέου κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων της ΕΕ που μας έρχεται του χρόνου.

 


 

FOCUS ON

Mobile Workstations: Ισχύς workstation, με mobile ευελιξία

 

Η παγκόσμια τάση που καταγράφει ως γεγονός το ότι οι φορητοί υπολογιστές υπερβαίνουν σε πωλήσεις τους παραδοσιακούς desktop έχει επηρεάσει και το χώρο των επιχειρήσεων, οι οποίες επενδύουν πλέον περισσότερο σε portable συστήματα. Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις των κλάδων εκείνων που έχουν σημαντικές απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ και δυνατότητες επιπέδου workstation; Όπως όλα δείχνουν, και εκεί έχει επικρατήσει παρόμοια λογική, καθώς τα λεγόμενα mobile workstations παρουσιάζουν μια πολύ ισχυρή δυναμική στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο των επιχειρήσεων.

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση τώρα!
Η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι μια πραγματικότητα στη χώρα μας εδώ και πάνω από μία δεκαετία. Ωστόσο, το γεγονός αυτό διόλου δεν σημαίνει ότι έχει καθιερωθεί από την πλειοψηφία των επιχειρήσεων, παρά τα άμεσα αποτελέσματα που διαπιστώνει ο επιχειρηματίας από την πρώτη κιόλας στιγμή. Και επειδή συνήθως αυτό που ψάχνουν όλοι είναι οικονομία στην τσέπη τους, η υιοθέτηση του e-invoicing εξασφαλίζει μεταξύ άλλων σημαντική μείωση στα λειτουργικά κόστη.
Παρόλα αυτά, μόλις το 6% των εκδιδόμενων τιμολογίων στη χώρα μας είναι ηλεκτρονικά. Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει το μέγεθος της ευκαιρίας για το κανάλι στον τομέα αυτό.

 

Στο  τεύχος 56 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να διαβάσετε:

 

Reviews: Αυτό το μήνα δοκιμάζουμε τον εκτυπωτή-πύραυλο της Epson, Workforce Enterprise F-C20590, ο οποίος είναι σε θέση να εκτυπώνει έως 100 σελίδες το λεπτό με τεχνολογία inkjet.

 

Ανάλυση: Ο GDPR έρχεται. Να η ευκαιρία

Με τον νέο κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων προ των πυλών οι πλειοψηφία των εταιρειών όχι μόνο δεν έχει εναρμονιστεί, αλλά ούτε γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Τώρα είναι η ευκαιρία για νέες συνεργασίες για το κανάλι.

 

Όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Αυτά και ακόμα περισσότερα στο τεύχος 56 του Tech Channel Partner.

 

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος παρακάτω:

 

 

Ή κατεβάστε το από εδώ: Tech Channel Partner 56

Καλή σας ανάγνωση.

Σχετικά άρθρα

Άνοιγμα σε νέο τομέα για τη Westnet

Channel-Manager

Τέσσερα χρόνια Innovathens powered by Samsung

Giorgos Athanassiadis

Νέο smartphone από την Acer, με ευρωπαϊκό ενδιαφέρον

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα