21.2 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Το ‘Stikey’ από την Ελλάδα ξεκινάει δυναμικά στο Kickstarter

Tο Stikey ένα φορητό και πολυχρηστικό αξεσουάρ που προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες στους χρήστες των smartphones, που έχει σχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί στην Ελλάδα, βρίσκεται στο kickstarter, προκειμένου οι δημιουργοί του, Ηλίας Καλογερόπουλος και Μελέτης Μιχελακάκης, να αντλήσουν τα απαραίτητα κεφάλαια για την παραγωγή του.

Χρησιμοποιώντας μαγνητισμό, το Stikey λειτουργεί εξίσου καλά σαν φορητή βάση για το κινητό σε οριζόντια αλλά και όρθια θέση. Έχοντας το Stikey στα κλειδιά, μετατρέπεται το μπρελόκ σε μαγνητικό έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετείται σε μεταλλικές επιφάνειες. Παράλληλα, ο σχεδιασμός του επιτρέπει την ασφαλή και γρήγορη τακτοποίηση των καλωδίων του φορτιστή ή των ακουστικών ώστε να μην μπλέκονται και φθείρονται στημεταφορά τους.

Η συσκευασία του Stikey έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε μέρος της να μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με το προϊόν, προσφέροντάς επιπλέον λειτουργικότητα. Η βάση της συσκευασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μαγνητικό σημείο στήριξης (mounting point) του κινητού για οριζόντιες επιφάνειες. Έτσι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να είναι δημιουργικοί, επιλέγοντας αυτοί που θα το τοποθετήσουν.

Το Stikey είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο kickstarter, σε τιμή που ξεκινάει από 14€ για τους 100 πρώτους υποστηρικτές του και συνεχίζει από 16€. Στις τιμές αυτές συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα και η συσκευασία.

Σχετικά άρθρα

CandiSign: Η Νο1 πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπογραφών DocuSign σε κάθε επιχείρηση

Giorgos Athanassiadis

LG UltraWide QHD WN75C-B: Για εργασία και διασκέδαση

Giorgos Athanassiadis

Bitdefender: “Προϊόν της χρονιάς” από το AV Comparatives

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα