13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Το SAP SuccessFactors ηγέτης στο recruitment

Η SAP ανακοίνωσε ότι οι λύσεις SAP SuccessFactors για το recruitment κατατάσσεται στην κατηγορία ηγέτης στην έκθεση «IDC MarketScape: Worldwide and U.S. Modern Talent Acquisition Suites for Large Enterprise 2019 Vendor Assessment».

Η εταιρεία IDC καθορίζει ως απόκτηση ταλέντων από τις επιχειρήσεις όλες εκείνες τις λειτουργίες που προσελκύουν και αξιολογούν τους υποψηφίους καθώς και επιλέγουν, προσλαμβάνουν και ενσωματώνουν νέους εργαζομένους στο ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών. Οι θέσεις της κατάταξης καθορίζονται από λεπτομερείς έρευνες, συνεντεύξεις και αξιολογήσεις της εμπειρίας του τελικού χρήστη που βασίζονται σε πολλούς παράγοντες. Αυτές περιλαμβάνουν τις τρέχουσες δυνατότητες, τις υπηρεσίες και το βαθμό στον οποίο ο πάροχος ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες ανάγκες των πελατών, καθώς και τη μελλοντική στρατηγική στον τομέα των παροχών, του τμήματος πελατών και του επιχειρηματικού σχεδιασμού για τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια.

 

«Μετά από σημαντικές βελτιώσεις στην εμπειρία των υποψηφίων, το SAP SuccessFactors συνεχίζει να επενδύει σε όλους τους τομείς απόκτησης ταλέντων με αναβαθμίσεις που αυτοματοποιούν τις διαδικασίες για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των υπεύθυνων προσλήψεων, να ενισχύσουν την εμπειρία του υποψηφίου και να παρέχουν σημαντικές πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε καίριες αποφάσεις», δήλωσε η Lisa Rowan, research vice president, HR, Talent And Learning Strategies, IDC. «Παράλληλα και στηρίζοντας τη στρατηγική της SAP με γνώμονα την έξυπνη επιχείρηση, η εταιρεία έχει εισάγει αναβαθμίσεις στην εμπειρία χρήστη, τα analytics, την επεκτασιμότητα και στην υποστήριξη βασικών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, όπως η διαχείριση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού, η διαφορετικότητα και η δυνατότητα ένταξης στο εργασιακό περιβάλλον, αξιοποιώντας λειτουργίες machine learning και Τεχνητής Νοημοσύνης

 

Η θέση της SAP σε κυρίαρχη θέση στην έκθεση IDC MarketScape είναι βασισμένη στην ικανοποίηση των πελατών από το εύρος των λύσεων και την πληρότητα του SAP SuccessFactors Recruiting, στη βεβαιότητα ότι οι μελλοντικές εκδόσεις της πλατφόρμας θα καλύπτουν τις οργανωτικές ανάγκες, στην καταλληλότητα του παραδοτέου μοντέλου, στην άνεση που προσφέρει ο προγραμματισμός της κυκλοφορίας αναβαθμίσεων, στην αποδοτικότητα κόστους, στην ενοποίηση συστημάτων και την εξυπηρέτηση πελατών.

Σχετικά άρθρα

Στα $620 δις το enterprise software για το 2015

Kitriniaris

«Εθνικός Νικητής» το Public στα European Business Awards 2019

“Διαστημικές” επενδύσεις με ελληνικό ενδιαφέρον

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα