21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Το SAP Ariba βελτιώνει την παραγωγική διαδικασία

Στο πλαίσιο του συνεδρίου SAP Ariba Live, η SAP Ariba ανακοίνωσε το λανσάρισμα του δικτύου παραγωγής (manufacturing network), μίας πλατφόρμας βασισμένης στην τεχνολογία cloud, η οποία συνδέει τις εταιρείες με τους παρόχους υπηρεσιών παραγωγής ώστε να συνεργάζονται στην φάση του σχεδιασμού μελετών, εντός των ορίων της σύμβασής τους.

Με τη συνεργασία στη φάση της μελέτης, της παραγωγής και της αλυσίδας προμηθειών και μέσω συντονισμένων διαδικασιών, οι εταιρείες μπορούν να βελτιστοποιήσουν την παραγωγή και τα κόστη, ώστε να οδηγηθούν στην καινοτομία και σε νέα μοντέλα λειτουργίας που θα συμβάλλουν στη ανάπτυξη της επιχείρησης τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι οι υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης και παραγωγής.

 

Περισσότεροι από 3,3 εκατομμύρια αγοραστές και προμηθευτές συνδέονται με το δίκτυο Ariba και το χρησιμοποιούν για να διακινούν μέσω του εμπορίου περισσότερα από 1,6 $ τρισεκατομμύρια σε ετήσια βάση. Με το Manufacturing Network, οι εταιρείες μπορούν να εκμεταλλευτούν την ισχύ, την κλίμακα και την ταχύτητα του δικτύου παράλληλα με την εξειδικευμένη , εις βάθος, τεχνογνωσία της SAP για να εργαστούν με νέους και καινοτόμους τρόπους που μετασχηματίζουν την διαδικασία της παραγωγής.

 

Στο πλαίσιο του SAP Digital Manufacturing Cloud Suite, το Manufacturing Network ενσωματώνεται με το  SAP Ariba Sourcing και το Ariba Network, επιτρέποντας στις εταιρείες παραγωγής και τους παρόχους υπηρεσιών, περιλαμβανομένων των προμηθευτών 3D και CNC υπηρεσιών και υλικών εκτύπωσης, κατασκευής αυθεντικού εξοπλισμού (ΟΕΜ) και εταιρειών που παρέχουν τεχνικές πιστοποιήσεις, να συνδεθούν και να συνεργαστούν καθ’ όλη τη διαδικασία της παραγωγής , από την μελέτη, τους ποιοτικούς στόχους και την παραγωγή, με απλό και αποδοτικό τρόπο, μέσω του τμήματος προμηθειών.

Σχετικά άρθρα

Public Group & Endeavor Greece: Εκδήλωση για το omni retail και την επιχειρηματικότητα

Fiber to the Home σε 1 εκ. σπίτια φέρνει ο ΟΤΕ

Giorgos Athanassiadis

Τι θα δούμε στο Microsoft Summit

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα