13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Το Prisma Win της Megasoft και στον κλάδο των μεταφορών

Την εξειδικευμένη εφαρμογή Prisma Win Εθνικές μεταφορές επέλεξε η μεταφορική εταιρεία Εξπρές Τήνου για την ουσιαστική επιτάχυνση της καταχώρησης στοιχείων, φορτωτικών και αντικαταβολών και για την άψογη και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της. Μέσω της εφαρμογής παρακολουθούνται διεξοδικά όλες οι καθημερινές αποστολές, εκδίδονται γρήγορα και χωρίς λάθη οι φορτωτικές και οι αντικαταβολές, ελέγχονται τα έξοδα του στόλου και των οδηγών. Ο επιχειρηματίας μέσα από την εφαρμογή έχει σαφή εικόνα για την αξία των φορτωτικών που έχουν κοπεί για συγκεκριμένο όχημα, καθώς και για τις δαπάνες που έχουν γίνει για το όχημα αυτό (το κόστος του service του, η αξία των ασφαλίστρων, των διοδίων, των καυσίμων και οποιασδήποτε άλλης δαπάνης το αφορά) και παρέχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων είναι θετικό ή αρνητικό. Στο λογιστήριο της εταιρείας εγκαταστάθηκε η εφαρμογή Prisma Win Γενική Λογιστική για τη λογιστική παρακολούθηση ολόκληρης της εταιρείας και τη διασφάλιση της σύννομης λειτουργίας.

 

Με την ολοκληρωμένη μηχανογραφική λύση που επέλεξε η εταιρεία εκμηδενίστηκαν οι αποστάσεις μεταξύ των δύο γραφείων σε Τήνο και Αθήνα αποκτώντας on-time επικοινωνία, εφαρμόστηκε κεντρική εποπτεία και οργάνωση των καθημερινών εργασιών και των σταδίων μεταφοράς, αυξήθηκε η ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών, εκμηδενίστηκαν τα λάθη στην καταχώρηση φορτωτικών και αντικαταβολών και η παρακολούθηση όλων των εξόδων των οχημάτων και των οδηγών γίνεται, πλέον, με ακρίβεια, εξασφαλίζοντας την κατάκτηση των μελλοντικών εταιρικών στόχων.

 

Η εταιρεία Εξπρές Τήνου με εμπειρία σχεδόν 70 χρόνων στις μεταφορές, βρίσκεται σήμερα στην κορυφή των εθνικών μεταφορών και γενικότερα της παροχής υπηρεσιών διακίνησης, χάρη στη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της. Με στόλο που περιλαμβάνει 8 ιδιόκτητα φορτηγά, 7 ψυγεία, 4 περονοφόρα οχήματα, 1 όχημα ειδικών μεταφορών και 5 μικρά οχήματα διανομής, δίνει λύση σε κάθε μεταφορική ανάγκη με προορισμό την Τήνο.

Σχετικά άρθρα

Connectline: Στρατηγική συνεργασία με την Syzefxis

Kitriniaris

Κι άλλο mega deal: H AT&T εξαγοράζει την Time Warner

Giorgos Athanassiadis

Συνεργασία LG – Τράπεζας Πειραιώς

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα