13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Το Prisma Win στο Attikos Greek House

Προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις ολοένα και περισσότερες γευστικές απαιτήσεις των πελατών του Attikos Greek House και στην άριστη εξυπηρέτησή τους επέλεξε την εφαρμογή Prisma Win Restaurant-café. Η εξειδικευμένη εφαρμογή της Megasoft προσφέρει απόλυτο έλεγχο της κουζίνας, των αναλώσιμων ειδών και του ταμείου. Δίνει ακριβείς απαντήσεις για τις κινήσεις των ειδών, το κέρδος ανά είδος, την παραγωγικότητα του προσωπικού, την ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια, τον τζίρο της επιχείρησης και γενικότερα παρέχει όλη την απαραίτητη ενημέρωση που χρειάζεται η manager για την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησής της.

 

Επιπλέον, για την εύκολη παραγγελιοληψία από τα τραπέζια επιλέχθηκε η λύση Prisma Win Mobile (3pda). Με αυτόν τον τρόπο, οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται άψογα, αφού οι σερβιτόροι έχουν άμεση εικόνα για τη διαθεσιμότητα κάθε πιάτου και πλέον μπορούν να απαντήσουν άμεσα σε κάθε απορία του πελάτη για το μενού. Τέλος, η παραπάνω λύση εξασφαλίζει ταχύτητα, με τις παραγγελίες να αποστέλλονται αμέσως στην κουζίνα, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία των πιάτων.

 

Οι εφαρμογές Prisma Win έφεραν στο εστιατόριο οφέλη όπως ταχύτητα, περιορισμό του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης, σωστό σχεδιασμό των μελλοντικών κινήσεων του επιχειρηματία μέσω της πλούσιας πληροφόρησης που του παρέχει η εφαρμογή, εύκολη και αρμονική επικοινωνία του προσωπικού και πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες που επιστρέφουν.

Το Attikos Greek House με μακρά παράδοση που κρατάει από το 1972, είναι προσανατολισμένο στην ελληνική κουζίνα και με γεύσεις υψηλών προδιαγραφών, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και πιο πολυσύχναστα εστιατόρια της περιοχής.

 

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη του εστιατορίου ανέλαβε η εταιρεία Lisys, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasoft.

Σχετικά άρθρα

Η PartnerNET φέρνει τις προηγμένες ICT λύσεις της Ruijie Networks

Giorgos Athanassiadis

Δυνατό τρίμηνο για το Enterprise Storage

Kitriniaris

Sustainability & Corporate Responsibility Report της Ericsson

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα