16.6 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Το PRISMA Win στα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης

Η 1η και πιο αναπτυσσόμενη φάρμα παραγωγής αυγών και κρέατος στην Κρήτη, η εταιρεία «Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης», επέλεξε τις λύσεις Prisma Win της Megasoft για να οργανώσει και να συντονίσει το σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών της.

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας εγκαταστάθηκε η εμπορική εφαρμογή Prisma Win Maximum για 10 χειριστές, η οποία συμπεριλαμβάνει επιπλέον τα module «Ειδικές Συμφωνίες» και «Αντίστοιχα Είδη & Εφαρμογές». Στο λογιστήριο της εταιρείας χρησιμοποιείται η εφαρμογή Prisma Win Γενική Λογιστική για τη λογιστική παρακολούθηση ολόκληρης της εταιρείας και τη διασφάλιση της σύννομης λειτουργίας, ενώ στο κρεοπωλείο του Ρεθύμνου εγκαταστάθηκε η POS εφαρμογή Prisma Win Retail για την εντατική λιανική που συνδέθηκε άμεσα με τα ζυγιστικά του καταστήματος και συνέβαλε στην επιτάχυνση της εξυπηρέτησης των πελατών.

Για την τιμολόγηση επί αυτοκινήτου επιλέχθηκε η λύση Prisma Win Live Φορητή Τιμολόγηση, που επιτρέπει την τιμολόγηση των παραγγελιών απευθείας στον χώρο του πελάτη μέσω tablet ή smartphone και την έκδοση του τιμολογίου σε φορητό εκτυπωτή.

 

Η ολοκληρωμένη μηχανογραφική λύση Prisma Win που εγκαταστάθηκε είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη οργάνωση όλων των τμημάτων και τον συντονισμό των λειτουργιών τους, την εκμηδένιση των αποστάσεων με την απομακρυσμένη σύνδεση του υποκαταστήματος με το κεντρικό και με τις λύσεις mobility, καθώς και τη διεξοδική παρακολούθηση των αποθεμάτων για σωστό προγραμματισμό της παραγωγής. Το πλούσιο reporting για τις πωλήσεις (χονδρικής και λιανικής) που προσφέρει η λύση στον επιχειρηματία επιταχύνει την κατάκτηση των εταιρικών στόχων και συμβάλλει στη λήψη σωστών στρατηγικών αποφάσεων.

 

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης από το 2003 εφάρμοσαν τη βιολογική και εκτατική μορφή εκτροφής. Διαθέτουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, με 4.500 τ.μ. στεγασμένων χώρων εκτροφής, αποθήκευσης, συσκευασίας και ένα σύγχρονο ωοσκοπικό κέντρο. Η έμφαση της εταιρείας στην ποιότητα των πρώτων υλών οδήγησε στη βράβευση 2 προϊόντων της εταιρείας με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2018 (Superior Taste Award 2018) δύο χρυσών αστεριών από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας «iTQi».

Σχετικά άρθρα

Λύσεις για εταιρείες προώθησης προϊόντων με τη σφραγίδα της Epson

Channel-Manager

Επένδυση $100 δις σε βάθος δεκαετίας εξετάζει η Intel στην Ευρώπη. Το ερώτημα είναι πού…

Giorgos Athanassiadis

Η LG Transparent OLED, εισάγει μια νέα διάσταση στο digital signage

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα