18.4 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Το Prisma Win μας φέρνει το φαγητό στο σπίτι

Τα καταστήματα Benvenuto Pizzeria-Trattoria, στην Αργυρούπολη και το Αιγάλεω, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τον χρόνο και να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία της τηλεφωνικής παραγγελιοληψίας, εξυπηρετώντας άψογα και γρήγορα τους πελάτες τους επέλεξαν την εξειδικευμένη εφαρμογή της Megasoft Prisma Win Delivery – Take away. Η εφαρμογή, που εγκαταστάθηκε σε τρεις σταθμούς εργασίας σε κάθε κατάστημα, προσφέρει αναγνώριση εισερχόμενων κλήσεων με προβολή των στοιχείων του πελάτη στην οθόνη αφής, γρήγορη παραγγελιοληψία και άμεση μεταβίβαση της παραγγελίας στην κουζίνα χωρίς καθυστερήσεις και λάθη.

 

Ο χρήστης μπορεί να προβάλλει στους χάρτες της Google όλα τα σημεία των παραδόσεων των ανοιχτών παραγγελιών, βοηθώντας έτσι στον σχεδιασμό των δρομολογίων των διανομέων με τον βέλτιστο τρόπο για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα στις διανομές. Η εφαρμογή διαθέτει μια πληθώρα στατιστικών αναφορών, που δίνει στην επιχειρηματία μία ξεκάθαρη εικόνα για την ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια, για τον αριθμό των παραγγελιών που εξυπηρέτησε κάθε διανομέας, για το ποιοι διανομείς είναι εκτός καταστήματος και για πόσο χρόνο, αλλά και για τα χρήματα που πρέπει να παραδώσει ο κάθε ένας στο τέλος της βάρδιας του.

 

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη του εστιατορίων πραγματοποίησε η εταιρεία πληροφορικής Exabit, εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft.

Σχετικά άρθρα

25 χρόνια Dell OptiPlex με ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο

Giorgos Athanassiadis

Δυναμικό ξεκίνημα το 2023 για τον ΟΤΕ με αύξηση εσόδων κινητής κατά 2,7%

Giorgos Athanassiadis

Όχι στην αβεβαιότητα με το Zero Trust Unified Access & Control

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα