24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το online «IT Pro | Dev Connections 2020» στις 12 και 13 Δεκεμβρίου

Το IT Pro | Dev Connections 2020 «γεννήθηκε» το 2009 ως όραμα δύο  κοινοτήτων τεχνολογίας (autoexec.gr και dotnetzone.gr) και εδραιώθηκε το 2010. Είναι η πρώτη φορά που το IT Pro | Dev Connections δε θα λάβει χώρα δια ζώσης, σε κάποιο συνεδριακό χώρο αλλά θα έχει digital μορφή, ως επιτάσσουν οι παγκόσμιες συνθήκες σήμερα. 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 & την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.

Το IT Pro | Dev Connections αποτελεί ένα δημοφιλές event για επαγγελματίες και προγραμματιστές πληροφορικής το οποίο έχει ως κεντρική ιδέα του, τη δημιουργία μίας εκδήλωσης, ανοιχτής σε όλες τις τεχνολογίες και τα ζητήματα που αφορούν το γενικό περιβάλλον πληροφορικής και όλους τους κατασκευαστές. Την ανάγκη δηλαδή, για πραγματική πληροφόρηση σε θέματα τεχνολογίας πληροφορικής για τους έλληνες ΙΤ Pros και Προγραμματιστές και για τις εταιρίες που αυτοί δραστηριοποιούνται.

Περίπου 2000 επαγγελματίες από 600 εταιρείες πληροφορικής και 65 χορηγοί συμμετέχουν κάθε χρόνο στο event, το οποίο θα δώσει βήμα σε πάνω από 250 ομιλητές και σε περίπου 370 παρουσιάσεις προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας Microsoft, Fortinet, Cisco, VMware, Infragistics, DevExpress, Apple, Linux σε Server & Client OS, Database, Big Data, Networking Equipment, Programming Languages, Cloud & Virtualization. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν πάνω από 100 τεχνικές παρουσιάσεις σε πολλαπλά παράλληλα tracks. Μαζί τους, οι πιο γνωστές κοινότητες πληροφορικής συναντιούνται και συνθέτουν ένα διήμερο γεμάτο από τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και ουσιαστικές γνώσεις πάνω σε αντικείμενα όπως: Cloud, Infrastructure, DevOps, AI, Modern Workplace, Data&Analytics κ.α.

Η πρόσβαση για τους εγγεγραμμένους του συνεδρίου είναι δωρεάν, ενώ με την  εγγραφή τους στο συνέδριο, οι συμμετέχουσες/ συμμετέχοντες μπορούν να διαμορφώσουν την δική τους προσωποποιημένη agenda που περιλαμβάνει αποκλειστικά το περιεχόμενο των ομιλιών που τους ενδιαφέρουν να παρακολουθήσουν. Οι εγγραφές μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 1000, γεγονός που φανερώνει τη δυναμική ανταπόκριση της κοινότητας, ενώ όσοι το παρακολουθήσουν θα προμηθευτούν ένα αναμνηστικό δώρο!

Για την δωρεάν εγγραφή σας επισκεφτείτε τη σελίδα www.itprodevconnections.gr.  

Το συνέδριο σε νούμερα:

  • Η ίδρυση του IT PRO | DEV CONNECTIONS έγινε το 2009, ενώ τα συνέδρια που διοργανώνονται αποτελούν θεσμό στα community των Ελλήνων επαγγελματιών στην τεχνολογία της πληροφορικής
  • Με 2.000 επαγγελματίες από 600 εταιρείες πληροφορικής, το 95% των οποίων συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία
  • 65 Χορηγοί, το 85% των οποίων στηρίζουν σταθερά την πρωτοβουλία
  • Πάνω από 250 ομιλητές & 370 παρουσιάσεις σε τεχνολογίες και προϊόντα Microsoft, Cisco, VMware, Infragistics, DevExpress, Apple, Linux σε Server & Client OS, Database, Big Data, Networking Equipment, Programming Languages, Cloud & Virtualization

Σχετικά άρθρα

Cloud για επαγγελματίες από την WIND

Kitriniaris

Η Regate γιόρτασε τα 15 της χρόνια

Giorgos Athanassiadis

Συμφωνία συνεργασίας με την Amazon Web Services υπέγραψε η IBM

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα