22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Το Najbarajo στο Χαλάνδρι επέλεξε Prisma Win

Το open air πολυσύχναστο στέκι Najbarajo του Χαλανδρίου, το οποίο τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μέρες γίνεται must προορισμός, η ανάγκη για γρήγορη και χωρίς λάθη παραγγελιοληψία ήταν επιτακτική. Η επιχείρηση επέλεξε τη λύση Megasoft Prisma Win Mobile (3 pda) εκτοξεύοντας την ταχύτητα λήψης και διαβίβασης των παραγγελιών στα πόστα.

Τώρα, οι σερβιτόροι αποστέλλουν άμεσα από τη φορητή τους συσκευή τις παραγγελίες στους αντίστοιχους εκτυπωτές (στο μπουφέ, στο bar, στην κουζίνα), ενώ παράλληλα γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των ειδών.

 

Για την οργάνωση της κουζίνας και της σάλας, επιλέχθηκε η εφαρμογή Prisma Win Restaurant-cafe που κάνει τη δουλειά του manager ακόμα πιο εύκολη. Σε μια οθόνη μπορεί, πλέον, να βλέπει το πλάνο των ελεύθερων και των δεσμευμένων τραπεζιών, να γνωρίζει ποια εξυπηρετούνται και ποια είναι σε αναμονή, να κατευθύνει και να οργανώνει ακόμα πιο αποδοτικά το προσωπικό του. Η εφαρμογή δίνει στον επιχειρηματία ξεκάθαρη εικόνα για τις ταμειακές ροές, τις αναλώσεις της κουζίνας, την κίνηση των ειδών και την αποτελεσματικότητα του προσωπικού, ώστε να είναι σε θέση να λάβει σωστές αποφάσεις για την επιχείρησή του και να σχεδιάσει τις μελλοντικές του κινήσεις.

 

Πλέον το Najbarajo (που σημαίνει γειτονιά) τα έχει όλα. Μαγευτικό χώρο, καταπληκτικά ροφήματα, μοναδικά cocktails, γευστικά snacks, λαχταριστά σπιτικά γλυκά, έμπειρο και χαρούμενο προσωπικό και πλέον την ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης Prisma Win που δίνει άψογη οργάνωση ώστε όλα να δουλεύουν ρολόι.

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη του χώρου ανέλαβε η Εxabit, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.

Σχετικά άρθρα

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG απέκτησε νέο κανάλι στο YouTube

Xerox: Ολοκληρώθηκε το Partner Summit “Forward Together” στο Μαϊάμι

Giorgos Athanassiadis

Μόνο από την Office Line το CloudGuard IaaS στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα