24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το myData Connector του ομίλου Epsilon Net επέλεξε η ΕΥΔΑΠ

Η ΕΥΔΑΠ εμπιστεύτηκε την Data Communication και την Deloitte για την υλοποίηση της εφαρμογής myData Connector, την καινοτόμα SaaS λύση, πιστοποιημένη από την Microsoft, για την άμεση και ευέλικτη διασύνδεση του μηχανογραφικού της συστήματος με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής εναρμόνισης με τις απαιτήσεις των ηλεκτρονικών βιβλίων ΑΑΔΕ.

Η εφαρμογή myData Connector αποτελεί middleware εργαλείο μεταξύ του ERP της επιχείρησης και της πλατφόρμας myDATA και είναι συμβατή με κάθε ERP σύστημα τρίτου κατασκευαστή, επιτρέποντας άμεση ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων εύκολα, με απόλυτη ασφάλεια και χαμηλό κόστος. Μία μηχανογραφική λύση με ευρύτατη και ολοένα αυξανόμενη ανταπόκριση από πολυεθνικές εταιρείες και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους της αγοράς. Το myData Connector αυτοματοποιεί πλήρως το σύνολο των αναγκών της διαχείρισης Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ μέσα από ένα κεντρικό, ενιαίο σύστημα, χωρίς να απαιτεί καμία αλλαγή στο σύστημα μηχανογράφησης της επιχείρησης, στο Λογιστικό Σχέδιο, το Μητρώο Συναλλασσόμενων ή τον τρόπο καταχώρησης των παραστατικών, ενσωματώνοντας τη 30+ετή εμπειρία της Data Communication, μέλους του Ομίλου Epsilon Net, στην παροχή λογιστικών λύσεων στην ελληνική αγορά.

Με την ολοκλήρωση και την παραλαβή της SaaS λύσης myData Connector, η ΕΥΔΑΠ μπορεί πλέον:

  • να αυξήσει την παραγωγικότητα των βασικών της χρηστών με ένα εύκολο, ευέλικτο και προσαρμόσιμο ενδιάμεσο εργαλείο,
  • να εξοικονομήσει χρόνο μέσα από τη minimum αρχικοποίηση και τη γρήγορη εξοικείωση χρηστών,
  • να επωφελείται από τη βέλτιστη διαχείριση της επικοινωνίας με την πλατφόρμα MyDATA της ΑΑΔΕ, μέσα από ένα ενιαίο σύστημα,
  • να ελαχιστοποιεί το συνολικό TCO, αφού δεν απαιτεί επενδύσεις σε εξοπλισμό ή υποδομές, διασφαλίζοντας, παράλληλα, έγκαιρη και έγκυρη προσαρμογή σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό περιβάλλον.

Η integrator solutions business development manager του ομίλου Epsilon Net, Έλενα Ανδρέου, δήλωσε: «Εν μέσω πανδημίας ανταποκριθήκαμε άμεσα στις ανάγκες που προέκυψαν στο πλαίσιο της ευθυγράμμισης των επιχειρήσεων με τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και τη διευρυμένη μας εμπειρία στο ελληνικό οικονομοτεχνικό περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα, ήμασταν έτοιμοι ήδη από τον Ιούνιο 2020 με το  myData Connector, μια καινοτόμα SaaS λύση που δεν διαταράσσει καθόλου την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, ενώ διασφαλίζει σημαντική μείωση του συνολικού κόστους επένδυσης και εξοικονόμηση χρόνου για τους πελάτες μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΕΥΔΑΠ, η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην αγορά του νερού, εμπιστεύτηκε την προηγμένη τεχνολογικά λύση μας, myData Connector, για να εναρμονιστεί με τις απαιτήσεις myDATA έγκαιρα, εύκολα,  με χαμηλό κόστος και μέγιστη ασφάλεια».

Σχετικά άρθρα

Δύο νέες συνεργασίες για την Αdacom

Kitriniaris

Νέο πρόγραμμα από την Cosmote

Kitriniaris

Συνεργασία SingularLogic με Google

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα