16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το mobility μεταμορφώνει τις μικρές επιχειρήσεις

Ολιστική πρόσβαση σε υπηρεσίες και δυνατότητες που μέχρι τώρα διέθεταν μόνο μεγάλοι οργανισμοί, προσφέρει το mobility σε κάθε επιχείρηση, με αποτέλεσμα οι πολύ μικρές επιχειρήσεις και γραφεία, με προσωπικό από 1 έως 9 άτομα να καταστούν η κινητήρια δύναμη στις mobile επενδύσεις τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι η πρόβλεψη της IDC, το τελευταίο σχετικό report της οποίας επικεντρώνεται κυρίως στην περιοχή της ΕΜΕΑ, η οποία και περιλαμβάνει την Ελλάδα.

 

Καταρχήν η IDC προβλέπει ότι οι παγκόσμιες δαπάνες επιχειρήσεων και καταναλωτών για mobile συσκευές, λογισμικό και υπηρεσίες θα αυξηθούν με ετήσιο μέσο ρυθμό 2,7% και θα φτάσουν το $1,8δις το 2019. Την ίδια χρονιά η mobile αγορά της EMEA θα ανέλθει στα $538 δις, δηλαδή στο 29% της παγκόσμιας αγοράς. Το εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι οι πολύ μικρές επιχειρήσεις είναι αυτές που θα δώσουν ώθηση στη συγκεκριμένη αγορά καθώς το mobility δίνει σε αυτού του είδους τις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να απευθυνθούν σε περισσότερους πελάτες, να αναπτύξουν πιο πλούσιες στρατηγικές marketing, να γίνουν πιο παραγωγικές, να βελτιώσουν την επικοινωνία τους και εν κατακλείδι να αυξήσουν το business τους σύμφωνα με την IDC.

 

Ξαναγυρνώντας στην περιοχή της ΕΜΕΑ, η IDC θεωρεί ότι κυρίως τρεις τομείς θα πρωταγωνιστήσουν στην υιοθέτηση ολοένα και βαθύτερων mobile λύσεων: οι τράπεζες, το retail και η βιομηχανία.  Όσον αφορά τους τις επιμέρους αγορές εντός της mobile αγοράς στην ΕΜΕΑ, οι υπηρεσίες θα ανέλθουν στα $330 δις το 2019, το λογισμικό στα $4,9 δις και το hardware στα spending $203 δις.

Σχετικά άρθρα

Νέο έργο για τα ΜΑΝ της περιφέρειας

dmallas

Xerox: “Δυνατά” μερίδια αγοράς το α’ εξάμηνο

Kitriniaris

Νέα γενιά servers δια χειρός Dell

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα