19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Το mobile printing γίνεται ευκολότερo με τις νέες συσκευές της Xerox

H εύκολη εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών έχει καταστεί κάτι περισσότερο από trend στον χώρο των επιχειρήσεων. Στην πραγματικότητα αποτελεί αναγκαιότητα, αφού δίνει στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να εκτυπώνουν ταχύτατα από τις προσωπικές τους συσκευές με ότι αυτό συνεπάγεται για την εξοικονόμηση χρόνου και κατά συνέπεια την παραγωγικότητα μέσα στο γραφείο.

Αυτός είναι και ο στόχος της Xerox, στόχος που επιτυγχάνεται με τους Xerox Phaser  6020/6022 Colour Printers και ταWorkCentre 6025/6027 Colour MFPs.

Οι συγκεκριμένες συσκευές είναι εύκολες στη χρήση, ακόμα και σε γραφεία που δεν διαθέτουν προσωπικό ΙΤ, ενώ προσφέρουν υψηλής ευκρίνειας εκτυπώσεις, αντίστοιχη με αυτή που συνήθως προσφέρουν μεγαλύτερες και πιο ακριβές συσκευές. Πιο συγκεκριμένα, η ποιότητα των 1200×2400 dpi προσφέρει ευκρινές κείμενο και ζωντανά χρώματα με έμφαση στις λεπτομέρειες για τη δημιουργία παρουσιάσεων, προωθητικών και άλλων επικοινωνιακών υλικών. Έτσι, ενισχύεται το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των προσφερόμενων υπηρεσιών κάθε επιχείρησης.

Μεμονωμένοι χρήστες ή ομάδες εργασίας μπορούν να εκτυπώσουν email, φωτογραφίες και έγγραφα από τις συσκευές που χρησιμοποιούν καθημερινά, όπως επιτραπέζιοι και φορητοί υπολογιστές, tablets αλλά και smartphones.

Επιπλέον, χάρη στο ενσωματωμένο πρόγραμμα προστασίας, αλλά και την υποστήριξη Wi-Fi, μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε κάθε γραφείο. Τα Wi-Fi Direct, Apple AirPrint και Google Cloud Print καθιστούν δυνατή την εύκολη εκτύπωση χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε επιπλέον εφαρμογές ή drivers.

Παράλληλα, ο Phaser 6020/6022 και ο WorkCentre 6025/6027 περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά που εξοικονομούν χρόνο, όπως οι απλοποιημένες επιλογές ασύρματης εγκατάστασης, αλλά και η δυνατότητα Paper Setup Navigator που διευκολύνει την εκτύπωση φακέλων, καρτών, ετικετών κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Huawei: Ένας ακόμη “μεγάλος” στα detachables

Channel-Manager

Δυο σημαντικές διακρίσεις BLI απέσπασε η Xerox

Giorgos Athanassiadis

H Epson ξανά χορηγός του Athens Science Festival

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα