18.4 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Το Megasof Prisma Win στο Danesi Coffee House

Το Danesi Coffee House, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου Golden Hall, εμπιστεύτηκε για τη μηχανοργάνωσή του τις εφαρμογές ασύρματης παραγγελιοληψίας PRISMA Win της Megasoft.

 

Το Danesi Coffee House στον 1o όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι αποτελεί σημείο αναφοράς για εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά, αφού ένα διάλειμμα για καφέ, φαγητό και χαλάρωση είναι η συνήθης πρακτική για τους shoppers. Στο Danesi Coffee House, όπου ο καφές είναι μεράκι και τέχνη, ο επισκέπτης θα κάνει σίγουρα μια στάση για να δοκιμάσει ξεχωριστές γεύσεις από εξειδικευμένους Baristas. Για να προσφέρει στους πελάτες της μια άρτια εμπειρία απόλαυσης, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής και για να έχει τον πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του καταστήματος, η ιδιοκτήτρια, κυρία Συμεωνίδου Αλίκη εμπιστεύτηκε την εταιρεία πληροφορικής Smart Computer, εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Megasoft για την τεχνολογική αναβάθμιση του καταστήματος επιλέγοντας τις εφαρμογές PRISMA Win Restaurant-Café και PRISMA Win Mobile. Με το ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης που εγκαταστάθηκε στο Danesi Coffee House και περιλαμβάνει ασύρματη παραγγελιοληψία, αλλά και διαχείριση αίθουσας τα οφέλη ήταν άμεσα και είχαν να κάνουν με την αύξηση στην ταχύτητα λήψης και εκτέλεσης των παραγγελιών καταργώντας τις άσκοπες μετακινήσεις των σερβιτόρων.

 

Οι λύσεις της Megasoft συνέβαλλαν στην οργάνωση και στον καλύτερο προγραμματισμό του προσωπικού (σερβιτόροι, baristas, κτλ), αφού μέσα από τα στατιστικά και τις αναφορές της εφαρμογής επισημαίνονται οι ώρες αιχμής. Τώρα, ο έλεγχος του καταστήματος, των βαρδιών και του ταμείου γίνεται εύκολα, ενώ τα πλούσια στατιστικά στοιχεία που προσφέρει η εφαρμογή σχετικά με τις προτιμήσεις των πελατών, την κινητικότητα των ειδών και την πορεία της επιχείρησης επιτρέπει να σχεδιαστούν με ασφάλεια μελλοντικές αλλαγές και κινήσεις και να παρθούν σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις.

Το βασικότερο όμως όφελος… οι πλήρως ευχαριστημένοι πελάτες που επιστρέφουν!

Σχετικά άρθρα

H Office Line για 3η συνεχόμενη χρονιά «Microsoft Partner of the Year»

Giorgos Athanassiadis

Προκήρυξη έργου €1 εκατ. από την ΕΛΣΤΑΤ

Kitriniaris

Active & AMD: Μια επιτυχημένη συνεργασία που συνεχίζεται

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα