22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το Lifecake της Canon ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια χρήστες

Από τότε που δημιουργήθηκε, το 2012, το Lifecake έχει ξεπεράσει τις 120 εκατομμύρια μεταφορτώσεις φωτογραφιών και βίντεο, καθώς και το ένα δισεκατομμύριο προβολές φωτογραφιών.

 

Σύμφωνα με έρευνα των Nominet/ParentZone σε 2.000 βρετανούς γονείς, ο μέσος γονέας δεν διαθέτει βασική τεχνογνωσία privacy και μοιράζεται σχεδόν 1.500 εικόνες των παιδιών του στα κοινωνικά δίκτυα πριν αυτά φτάσουν την ηλικία των 5 ετών.

Η αλήθεια είναι ότι οι γονείς τραβούν άπειρες φωτογραφίες και η επιθυμία να διατηρήσουν τις ευχάριστες στιγμές της παιδικής ηλικίας είναι έντονη. Ωστόσο, εμφανίζονται όλο και περισσότερες αμφιβολίες σχετικά με τον έλεγχο του ποιος βλέπει τις εικόνες που αναρτώνται στους δημόσιους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, όπως επίσης και το ποιος είναι ο κάτοχος του περιεχομένου, από τη στιγμή που αυτό έχει μεταφορτωθεί. Το Lifecake παρέχει έναν ασφαλή, ιδιωτικό και προσαρμοζόμενο στις μελλοντικές εξελίξεις, τρόπο επίτευξης αυτού του σκοπού. Μόνο οικογένεια και στενοί φίλοι μπορούν να βλέπουν τις φωτογραφίες και κανείς άλλος.

 

Τι προσφέρει το Lifecake

 

Όπως και κάθε άλλο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, το Lifecake προσφέρει σε όλους, ανεξαιρέτως, δωρεάν πρόσβαση για να ανεβάσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο (φωτογραφίες και βίντεο). Με την απλούστατη διαδικασία εγγραφής στον δικτυακό τόπο www.lifecake.com, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να μεταφορτώσουν όλες τις μοναδικές και αγαπημένες στιγμές που καταγράφουν την εξέλιξη του παιδιού τους, τις εμπειρίες του, αλλά και τις δικές τους αντιδράσεις και εμπειρίες που αξίζει να καταγραφούν.

Το Lifecake προσφέρει άπλετο χώρο για τη δωρεάν φύλαξη του περιεχομένου, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την υπηρεσία με σιγουριά ότι θα έχει τον απόλυτο έλεγχο για το ποιος θα μπορεί να δει αυτό το περιεχόμενο που αφορά μόνο την οικογένεια και το στενό οικογενειακό κύκλο. Η διαδικασία της μεταφόρτωσης είναι πολύ απλή και μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο μέσω του υπολογιστή, όσο και των δημοφιλών φορητών συσευών, smartphones και tablets.

 

Πλεονεκτήματα

 

• Δωρεάν πρόσβαση χωρίς διαφημίσεις: 10GB δωρεάν αποθηκευτικός χώρος για χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο χωρίς διαφημίσεις.

• Μέγιστη ποιότητα: Ασφαλής αποθήκευση όλων των φωτογραφιών και βίντεο στην αρχική τους ποιότητα.

• Απεριόριστος χώρος με ελάχιστο κόστος: Με €36 το χρόνο απολαμβάνει κανείς απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για όλο του το περιεχόμενο.

• Εύχρηστος τρόπος οργάνωσης: Εύκολο περιβάλλον ταξινόμησης του περιεχομένου με χρονολογική σειρά, με ετικέτες και επισημάνσεις σημαντικότητας, έτσι ώστε να βλέπει κανείς όπως ακριβώς θέλει την εξελικτική πορεία των παιδιών του.

• Έμφαση στην ιδιωτικότητα: Επιλέξτε εσείς ποιοι θα βλέπουν το περιεχόμενό σας, με στόχο να διατηρείτε τις αγαπημένες σας οικογενειακές στιγμές μέσα στην οικογένεια.

• Πρόσβαση από παντού: Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας μέσω κάθε υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet, αλλά και φορητών συσκευών με δημοφιλή λειτουργικά συστήματα.

• Λήψη του περιεχομένου σας ανά πάσα στιγμή: Μπορείτε να κατεβάσετε ότι θέλετε από το περιεχόμενό σας οποτεδήποτε θέλετε.

• Δημιουργία φωτογραφικών άλμπουμ: Παραγγείλτε υψηλής ποιότητας σκληρόδετα φωτογραφικά άλμπουμ με τις δικές σας φωτογραφίες.

Σχετικά άρθρα

CPI – Impact: Νέα ευκαιρία για τους συνεργάτες

Channel-Manager

Οι νέοι αλλάζουν ριζικά τo εργασιακό περιβάλλον υποστηρίζει η Ericsson

Kitriniaris

Το 60% της Technolife απέκτησε η Epsilon Net

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα