17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το gi-Cluster στο διεθνές φεστιβάλ Ψηφιακής Καινοτομίας

Με κεντρικό μήνυμα “re:think creativity”, επιχειρηματική αποστολή του gi-Cluster θα δώσει, για πρώτη φορά, το “παρών” στο Futur en Seine, το μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ ψηφιακής καινοτομίας που διοργανώνει και φέτος το Cap Digital στο Παρίσι, από τις 9 έως τις 19 Ιουνίου.

 

Στο Innovation Village του Futur en Seine εκπρόσωποι των εταιρειών Auvious, InCity Apps, Mentat, Pegneon και Trebbble καθώς και η ομάδα διαχείρισης του gi-Cluster υπό το συντονισμό του Corallia, θα βρίσκονται σε κοινό booth με στόχο να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να διευρύνουν το δίκτυο δυνητικών συνεργατών, πελατών και αγοραστών τους. Επίσης κατά τη διάρκεια των Business Days που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις και να συμμετέχουν σε Workshops και άλλες εκδηλώσεις προσέγγισης επενδυτών, δικτύωσης και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

 

Στο πλαίσιο των Business Days και συγκεκριμένα την Πέμπτη 9 Ιουνίου, το gi-Cluster διοργανώνει το δικό του Workshop με τίτλο “Investment and Business potential of rising Greek Creative Tech Industry”. Κεντρικός στόχος είναι να αναδειχθεί στο διεθνές κοινό η ανερχόμενη προοπτική της χώρας σε επιμέρους τομείς των δημιουργικών τεχνολογιών μέσα από την παρουσίαση συγκεκριμένων business cases διεθνούς βεληνεκούς, από τα ίδια τα μέλη του cluster.

Σχετικά άρθρα

ViewSonic VG2448 – εργονομία σε κάθε χώρο εργασίας

Giorgos Athanassiadis

Microsoft και Asus καταλήγουν σε συμφωνία

Channel-Manager

Windows 10: Ζήτημα εθνικής ασφάλειας

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα