16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Το Dell Technologies Forum στη Θεσσαλονίκη

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις τεχνολογίας, το Dell Technologies Forum, επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη. Η ημερίδα ήταν γεμάτη τεχνογνωσία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ειδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέλυσαν όλες τις πτυχές των νέων καινοτόμων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών που προσφέρει η Dell Technologies και οι συνεργάτες της.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, η Dell Technologies παρουσίασε το σύνολο των προτάσεών της από τα συστήματα στην περιφέρεια των δικτύων (edge) έως τις λύσεις για υποδομές πληροφορικής, με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων server, storage, δικτύωσης και συστημάτων διαχείρισης (core) έως τις λύσεις cloud.

 

Επίσης, στον εκθεσιακό χώρο παρουσιάστηκαν οι λύσεις των συνεργατών της Dell Technologies. Οι επισκέπτες της ημερίδας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις λύσεις από κοντά και να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τα στελέχη της Dell Technologies και των συνεργατών της.

 

 

Ο κ. Aleksandar Preradovic, country manager της Dell Technologies για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που διοργανώνουμε την πρώτη μας μεγάλη εκδήλωση για το 2020 στη Θεσσαλονίκη. Το Dell Technologies Forum αποτελεί το σημείο επαφής μας με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παρουσιάσουμε εκτενώς τις τελευταίες μας τεχνολογικές λύσεις, αλλά και να συζητήσουμε απευθείας με τους πελάτες μας και να συλλέξουμε πολύτιμα δεδομένα. Τα δεδομένα από τις συζητήσεις με τους πελάτες μας διαμορφώνουν σε σημαντικό βαθμό την πορεία της έρευνας και ανάπτυξης των μελλοντικών μας προϊόντων».

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη χορηγική υποστήριξη των διεθνών συνεργατών της εταιρείας Intel και Microsoft, αλλά και των τοπικών συνεργατών Byte, Cosmos Business Systems, Info Quest Technologies, Logicom Ελλάδος, Oktabit και Space Hellas.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε η ενότητα «Women in Technology», μια δράση της Dell Technologies που στοχεύει στην ανάπτυξη ενός αποδοτικού διαλόγου για την ισότιμη ένταξη και εκπροσώπηση των γυναικών στο χώρο της τεχνολογίας, αλλά και στην επιχειρηματική ζωή γενικότερα.

Σχετικά άρθρα

H Hitachi αλλάζει το ΙΤ, ποντάροντας στην τεχνολογία flash

Channel-Manager

Επεκτείνεται το δίκτυο 4G της Cosmote

Kitriniaris

Intel: Κέρδη από το Data Center και το IoT

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα