21.1 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Το business continuity του Star Channel στην Office Line

Η Office Line ανέλαβε και υλοποίησε επιτυχώς έργο business continuity με την αξιοποίηση των εξειδικευμένων υπηρεσιών Microsoft Azure για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας Star Channel.

 

Η υλοποίηση του έργου ικανοποίησε τις ανάγκες του Star σε θέματα ασφάλειας και επιχειρησιακής συνέχειας, ακολουθώντας με ευελιξία κάθε αυξομείωση της υπολογιστικής ισχύος του οργανισμού λόγω των επιχειρησιακών αναγκών του.

 

Με την παράδοση του έργου από την Office Line  το Star Channel πλέον απολαμβάνει μείωση επιχειρηματικού και επενδυτικού ρίσκου, διασφάλιση επιχειρησιακής συνέχειας στις υποστηρικτικές λειτουργίες του οργανισμού, διασφάλιση υψηλής διαθεσιμότητας συστημάτων και υποδομών και συμμόρφωση με τα IT Standards.

 

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line A.E ανέφερε: «Αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις πολυδιάστατες δυνατότητες του Cloud. Είμαστε ευτυχείς για την αποδοτική συνεργασία που είχε η εταιρεία μας με τον τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας Star και που ένας ακόμη στρατηγικός συνεργάτης εμπιστεύτηκε τις υπηρεσίες μας».

 

Ο κ. Γιάννης Γέμελος IT & AV manager του τηλεοπτικού σταθμού Star δήλωσε σχετικά για τη συνεργασία: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την συνεργασία μας με την Office Line, καθώς, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία διασφάλισε την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων της. Πρόκειται για ένα στρατηγικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό που στοχεύει στην βέλτιστη κάλυψη των αυξημένων αναγκών του οργανισμού».

Σχετικά άρθρα

Αναδιοργάνωση και στη Samsung Ελλάς

Channel-Manager

Globo: Μία ακόμη πιστοποίηση από τη Microsoft

Kitriniaris

Intrasoft: Σύμβαση αξίας 10 εκατ. ευρώ με την ΕΕ

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα