17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το B2B Roadshow της Samsung έκανε στάση στην Αθήνα

Το B2B Roadshow της Samsung ταξιδεύει από χώρα σε χώρα στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας τις πρόσφατες επαγγελματικές λύσεις και καινοτόμες τεχνολογίες, με έμφαση στον τομέα της ψηφιακής σήμανσης. Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα βρέθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, προκειμένου το ενδιαφερόμενο κοινό να γνωρίσει τις νέες ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της Samsung που απευθύνονται στην ελληνική αγορά.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις νέες λύσεις ψηφιακής σήμανσης που θα διατεθούν στην ελληνική αγορά τους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των Οutdoor, Mirror και Stretched προϊόντων. Οι επαγγελματικές λύσεις της Samsung καλύπτουν μεταξύ άλλων τις ανάγκες στους κλάδους των ξενοδοχείων, της εκπαίδευσης, του λιανεμπορίου, της ψυχαγωγίας και άλλων.

 

Λύσεις ψηφιακής σήμανσης

Οι επαγγελματικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης για εξωτερικούς χώρους διακρίνονται για την υψηλή τους φωτεινότητα (2.500 nit), καθώς διαθέτουν αισθητήρα αυτόματης ρύθμισης της φωτεινότητας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος. Παράλληλα, το Magic Protection Glass προστατεύει την οθόνη από αντανακλάσεις, γρατζουνιές και graffiti. Επίσης, διαθέτουν πιστοποίηση IP56, η οποία εξασφαλίζει ανθεκτικότητα σε ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως η ζέστη, η βροχή, το χιόνι και η σκόνη. Μέσω του συστήματος Steady Cooling, εξασφαλίζεται η αξιόπιστη λειτουργία 24/7 σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών από -30°C έως 50°C.

 

Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκαν οι λύσεις ψηφιακής σήμανσης Stretched της σειράς SHF, που έχουν τη δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας 24/7, προσφέροντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα με υψηλή φωτεινότητα (700 nit).

 

ml55e-03

 

Τέλος, οι οθόνες Mirror της σειράς ML εντυπωσίασαν τους επισκέπτες του roadshow, καθώς μετατρέπονται σε καθρέφτες. Ο αισθητήρας εγγύτητας δίνει πλήθος δυνατοτήτων για χρήση ψηφιακής σήμανσης ή καθρέφτη με πολλές εφαρμογές για εμπορικά καταστήματα.

 

Λύσεις για τον ξενοδοχειακό κλάδο

Παράλληλα, η Samsung παρουσίασε νέες επαγγελματικές λύσεις για τον ξενοδοχειακό κλάδο, όπως η λύση Lynk Reach 4.0, που ενσωματώνεται στις επαγγελματικές οθόνες Hotel TV. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα περιεχομένου που προσφέρει κεντρική και εύκολη διαχείριση εξ αποστάσεως των ξενοδοχειακών οθονών.

Μέσω του Welcome Video Channel, δίνεται η δυνατότητα για προβολή επιλεγμένου περιεχομένου από το ξενοδοχείο, ενώ παράλληλα ο επισκέπτης μπορεί να έχει προσωποποιημένο Home Menu, ανάλογα με τις ανάγκες του.

 

Επαγγελματικός κλιματισμός

Τέλος, οι επισκέπτες του roadshow είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα επαγγελματικού κλιματισμού, όπως η πρωτοποριακή κυκλική κασέτα (360° cassette). Η κασέτα 360° διακρίνεται τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για τη λειτουργικότητά της. Το προϊόν αυτό ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τύπο και μοτίβο οροφής, προσθέτοντας στο μινιμαλιστικό σχεδιασμό του χώρου. Ο κλιματιζόμενος αέρας διαχέεται ομοιόμορφα, σε όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς τη δημιουργία νεκρών ζωνών στο χώρο. Το προϊόν είναι διαθέσιμο από 7,1 έως 14Kw είτε ως αυτόνομο είτε ως εσωτερική μονάδα για σύνδεση σε σύστημα DVM.

Σχετικά άρθρα

Datathon – Ο μαραθώνιος των data

Kitriniaris

Δωρεάν cloud για πάντα στο Oracle Academy

Planet IPX-330: Νέο εξελιγμένο VoIP τηλεφωνικό κέντρο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα