21.2 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Το AccurioPress C2060 στο Digital Image Square

Στις 17 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο Digital Image Square της Konica Minolta Hellas παρουσιάστηκε το AccurioPress C2060. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός αξιόλογων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, με  αντικείμενο δραστηριότητάς τους την επαγγελματική εκτύπωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Lithotech, όπου παρουσιάστηκαν προϊόντα της που πραγματοποιούν μετεκτυπωτικές εργασίες.

Ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα πλεονεκτήματα του AccurioPress C2060 καθώς και να δει live εκτυπωτικές εργασίες του που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση ποιότητας εικόνας, μεγάλη σαφήνεια και ακρίβεια με 1.200 x 1.200 dpi x 8 bit ανάλυση.

 

Με το λανσάρισμα της σειράς AccurioPress C2070 στην οποία ανήκει η AccurioPress C2060, η Konica Minolta παρουσιάζει μία νέα γραμμή συστημάτων παραγωγικής εκτύπωσης. Ως διάδοχος της σειράς bizhub PRESS C1070, η καινούργια σειρά AccurioPress C2070 συνδυάζει την υψηλή ποιότητα και την απόδοση των προηγούμενων μοντέλων με πρόσθετες δυνατότητες και επιλογές, προκειμένου να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Βοηθά επίσης στην αύξηση της κερδοφορίας των πελατών, δημιουργώντας ομαλές και βελτιωμένες ροές εργασίας με την επέκταση των υπηρεσιών εκτύπωσης.

 

Μετάβαση στην ψηφιακή εκτύπωση

 

Το AccurioPrint C2060/C2070 είναι ιδανικό για τις εταιρίες που ανήκουν στο χώρο των γραφικών τεχνών σε ένα βασικό περιβάλλον παραγωγής. Και οι δύο συσκευές παρέχουν μία εύκολη μετάβαση στη ψηφιακή εκτύπωση, με δυνατότητες φινιρίσματος και μία πληθώρα επιλογών που εξασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση των χρωμάτων.

Για τις εταιρίες που αναλαμβάνουν επαγγελματικές εκτυπώσεις και τα CRDs με υψηλές απαιτήσεις όγκου, η Konica Minolta προσφέρει το AccurioPress C2060/C2070/P. Οι συσκευές αυτές είναι ιδανικές για να βοηθήσουν τις παραπάνω εταιρίες να αναπτυχθούν ψηφιακά, με βάση το επαγγελματικό φινίρισμα, το εξαιρετικό χρώμα και τη σταθερότητα στις συμπτώσεις σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα εκτύπωσης.

 

 

Το νέο εμπορικό σήμα για την επαγγελματική εκτύπωση

 

Έχοντας ήδη μετονομάσει το λογισμικό παραγωγικής εκτύπωσης AccurioPro, και τη πρώτη ψηφιακή inkjet press της Konica Minolta ως AccurioJet KM-1, η σειρά AccurioPress C2070 θα είναι ο πρώτος εξοπλισμός παραγωγικής εκτύπωσης με την ονομασία AccurioPrint και AccurioPress. Έτσι, όλα τα βασικά επαγγελματικά συστήματα εκτύπωσης θα έχουν την επωνυμία AccurioPrint αντί για bizhub PRO, ενώ το AccurioPress αντικαθιστά το bizhub Press για high-end συσκευές παραγωγικής εκτύπωσης.

H Konica Minolta παρέχει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων το οποίο συμπληρώνει τη νέα σειρά AccurioPress C2070 και υποστηρίζει τους πελάτες με λογισμικό για controller και συσκευές μέτρησης όλα από ένα σημείο.

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία PartnerNET και CHAR

Νέα εγκατάσταση IP τηλεφωνίας από την Cosmos Business Systems

Στην Telefonica πέρασε η Telecom Italia

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα