22.3 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Το υπερ-ευρυζωνικό δίκτυο του ΟΤΕ έχει υπογραφή Huawei

H Huawei ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον όμιλο OTE για την αναβάθμιση του δικτύου Fixed Broadband, με τη λύση SuperVector. Η λύση SuperVector εκσυγχρονίζει υποδομές δικτύου Fiber to the Cabinet (FTTC), παρέχοντας ευρυζωνικές ταχύτητες μέχρι 200Mbps. Έτσι, βελτιώνεται ο χρόνος διάθεσης της υπηρεσίας (Time to Market), ενώ παράλληλα, μειώνεται το υψηλό κόστος εγκατάστασης και ο  χρόνος υλοποίησης της επένδυσης.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία της Huawei παρέχει δυνατότητες πρόσβασης 384 γραμμών SuperVector ανά κάρτα. Η εγκατάσταση και οι διεπαφές είναι συμβατές με τις γραμμές DSL στο δίκτυο, επιτρέποντας τη γρήγορη αναβάθμιση και ανακατασκευή του, ενώ οι κάρτες SuperVector είναι επίσης συμβατές με τερματικά DSL στο δίκτυο επιτρέποντας την ομαλή αναβάθμιση χωρίς να επηρεάζεται η εμπειρία του χρήστη.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η λύση SuperVector της Huawei προσελκύει το διεθνές ενδιαφέρον επειδή μπορεί να προσφέρει στους χρήστες ευρυζωνική πρόσβαση με ταχύτητες άνω των 100 Mbit/s, ενώ η εταιρεία έχει συμβάλλει σημαντικά στη  συγγραφή των προτύπων του SuperVector και έχει ήδη αναγνωριστεί από τον κλάδο τηλεπικοινωνιών για την αποτελεσματική της συνεργασία με τηλεπικοινωνιακούς παρόχους όσον αφορά στην ανάπτυξη της one-stop λύσης FTTC SuperVector.

Σχετικά άρθρα

GO Skroutz: Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία του Skroutz από την Prosvasis

Giorgos Athanassiadis

Cloud Managed Wi-Fi 6 2×2 Outdoor Access Point από την Professional Services

Giorgos Athanassiadis

“Φρέσκο” συμβόλαιο για Soft1 Cloud ERP

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα