13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Το πρώτο ευρωπαϊκό Tech Summit της Kaspersky για συνεργάτες

Στις 24 Σεπτεμβρίου, η Kaspersky διοργανώνει το πρώτο της online ευρωπαϊκό τεχνολογικό συνέδριο, φέρνοντας κορυφαίους ειδικούς απευθείας στα σαλόνια των πιο κοντινών συνεργατών της. Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες Kaspersky Silver, Gold και Platinum προσκαλούνται να συμμετάσχουν στο techsummiteurope.kaspersky.com και να παρακολουθήσουν συζητήσεις γύρω από τον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας. Στο πλαίσιο του συνεδρίου ενθαρρύνονται επιπλέον ο ουσιαστικός διάλογος και οι απτές δράσεις που περιβάλλουν τις πιο σχετικές τάσεις του κλάδου. 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πέντε βασικές συνεδρίες, ενώ την κάθε μία ακολουθεί και μια διαδραστική συζήτηση. Το πρώτο session θα επικεντρωθεί στο «Cloud Adoption in Cybersecurity», με τους συμμετέχοντες να αναφερθούν στην ανάγκη ασφαλούς υβριδικού περιβάλλοντος cloud και στην τάση του EDR που βασίζεται σε cloud. Στη συνέχεια, θα αναφερθούν στη βιομηχανική ασφάλεια μέσω της εισαγωγής επιλογών ζωντανής προσομοίωσης, πριν από τον λεπτομερή χάρτη του Kaspersky Roadmap στο τρίτο session.

Οι πληροφορίες σχετικά με τον χάρτη πορείας είναι πιθανό να είναι το επίκεντρο της εκδήλωσης μετά τις εκκλήσεις των συνεργατών για μεγαλύτερη αφοσίωση σε αυτό το θέμα, το οποίο και θα οδηγήσει απρόσκοπτα στο τέταρτο session που περιλαμβάνει περαιτέρω πληροφορίες για Threat Intelligence. Το πέμπτο session επικεντρώνεται στο Tech News in Managed Services.

Πρόγραμμα συνεδρίου

  • Session 1: Cloud Adoption in Cybersecurity – Andrey Pozhogin, Senior Product Marketing Manager
  • Συνεδρία 2: Industrial Security – Diego Magni, Presales Manager
  • Session 3: Kaspersky Roadmap – Dmitry Aleshin, VP Product Marketing
  • Session 4: Threat Intelligence Insights and Outlook – Artem Karasev, Senior Product Marketing Manager
  • Session 5: Tech News in Managed Services – Mikhail Kolchin, Acting Head of MSP Business and MSP Solution Expert

Με τη διεξαγωγή του «European Tech Summit» online, αυτή η εκδήλωση αγωνίζεται για νέα επίπεδα αλληλεπίδρασης και γνώσεων που βασίζονται στην κοινότητα πέρα από όσα έχουν επιτευχθεί στο παρελθόν. Οι διαδραστικές λειτουργίες συνομιλίας, οι πίνακες μηνυμάτων και οι δυνατότητες ψηφοφορίας θα συνδυάζονται με επακόλουθες επικοινωνίες και πρόσθετες συνεδρίες, για να διατηρείται ζωντανό το momentum και οι συνομιλίες.

«Σκοπεύουμε να συνδεθούμε λειτουργικά με περίπου 400 μέλη της κοινότητας συνεργατών σε όλη την Ευρώπη, για να χτίσουμε μια ακόμη ευρύτερη τεχνολογική κοινότητα Kaspersky που μπορεί να αλληλεπιδρά τακτικά σε εικονικές μορφές. Μοιραζόμενοι βαθύτερες πληροφορίες για τις πιο σημαντικές τεχνολογικές τάσεις στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας, εμπλουτίζουμε τον χάρτη πορείας μας. Ως αποτέλεσμα, αυτό το κοινό και η κοινότητα έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν την ηγεσία σε ένα νέο επίπεδο», σχολίασε ο Gianfranco Vinucci, παγκόσμιος επικεφαλής, presales Kaspersky. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Kaspersky European Tech Summit for Partners» μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://techsummiteurope.kaspersky.com/tseu.

Σχετικά άρθρα

CPI: Νέο Α3 ΜFP από τη Sharp

Kitriniaris

PCS: Νέο έργο για τράπεζα στο εξωτερικό

Kitriniaris

Νέα εποχή για τον κινηματογράφο με οθόνες LG LED Cinema

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα